Οι οπαδοί της Οσασούνα φώναζαν «Γκρίνγουντ, ψόφα» στον αγώνα με τη Χετάφε

Ο Μέισον Γκρίνγουντ επέστρεψε στη δράση μετά από 19 μήνες, καθώς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Χετάφε στον εντός έδρας αγώνα με την Οσασούνα.

Παρόλο που έλαβε πολλά χειροκροτήματα από τους οπαδούς της ομάδας του όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 77ο λεπτό, αυτοί των φιλοξενούμενων είχαν ακριβώς την αντίθετη αντίδραση, αφού τον «γιούχαραν» και φώναζαν «Γκρίνγουντ, ψόφα».

Μάλιστα, όπως σημειώνει η «Athletic», είναι πολύ πιθανό η ομάδα της Παμπλόνα να τιμωρηθεί από τη LaLiga γι' αυτή την πράξη των υποστηρικτών της, καθώς τέτοιου είδους συνθήματα θεωρούνται προσβλητικά και υποκινούν σε βία.

Θυμίζουμε πως ο Γκρίνγουντ έλειψε για σχεδόν δύο χρόνια από τους αγωνιστικούς χώρους, καθώς αντιμετώπισε κατηγορίες για βιαιοπραγία και βιασμό της συντρόφου του, αν και αυτές αποσύρθηκαν τον περασμένο Φλεβάρη.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Ο Έντεγκαρντ υπέγραψε μέχρι το 2028 στην Άρσεναλ
Kαι επίσημα προπονητής της Εθνικής Γερμανίας ο Νάγκελσμαν
Tζέραρντ: Αν ήξερα ότι θα ερχόταν ο Κλοπ θα έμενα στη Λίβερπουλ
Πρόεδρος Νιούκαστλ: Δεν με ενδιαφέρει αν με κατηγορούν για ξέπλυμα χρήματος
Ο Μέσι αποκάλυψε τις σκέψεις του μετά την απόσυρσή του απο το ποδόσφαιρο
Έβδομος φετινός ημιτελικός για Σάκκαρη και... ραντεβού με Γκαρσιά
Η Τότεναμ θέλει να «δέσει» τον Σον με νέο συμβόλαιο
Γοδίν: Δεν πιστεύω ότι το Champions League χρωστάει κάτι στην Ατλέτικο
H Tότεναμ ενεργοποιεί την οψιόν ανανέωσης του Σον και τον δένει ως το 2026
Επένδυση 460 εκατομμυρίων ευρώ από αμερικανική εταιρεία στην Τσέλσι