Αντίδραση Ανόρθωσης-«Η όποια προσπάθεια φίμωσης των σωματείων μας βρίσκει να διαφωνούμε»

Παίρνει θέση η Ανόρθωση για την επιστολή της ΚΟΠ στα σωματεία, με την οποία η Ομοσπονδία καλεί τους παράγοντες να σταματήσουν τις δηλώσεις για τη διαιτησία, μετά το τέλος των αγώνων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα της Αμμοχώστου, «η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί όπως τοποθετηθεί σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα που αφορούν στο χώρο της διαιτησίας. Χωρίς καμιά έκπτωση, καταδικάζουμε κάθε ενέργεια κατά των διαιτητών λεκτική ή άλλη καθώς και την όποια προσπάθεια επηρεασμού τους πριν και μετά που ορίζονται».

Παράλληλα σημειώνει πως, «έχουμε δε τονίσει πως θα είμαστε φειδωλοί στις δημόσιες αναφορές μας σε θέματα διαιτησίας, θέλοντας έτσι να συμβάλουμε στο καλό κλίμα σχετικά με το άθλημα και την εξάλειψη στο μέτρο του δυνατού της προκατάληψης κατά των διαιτητών. Δεν είναι πρόθεσή μας να λαϊκίζουμε ούτε διάθεση έχουμε να καταβάλλουμε σημαντικά ποσά από τις ήδη αυστηρές ποινές που προβλέπονται στους πειθαρχικούς κανονισμούς».

Επιπλέον η Ανόρθωση υπέδειξε ότι, «η όποια προσπάθεια φίμωσης των σωματείων μας βρίσκει να διαφωνούμε. Το να μην επισημαίνονται σοβαρά λάθη όταν γίνονται και η μη άσκηση κριτικής, θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Όλοι όσοι βρισκόμαστε στο χώρο του ποδοσφαίρου κρινόμαστε και είναι αυτονόητο πως το ίδιο πρέπει να ισχύει και στην περίπτωση των διαιτητών. Οφείλουν δε και οι ίδιοι να προσέξουν τη συμπεριφορά τους τόσο εντός και εκτός των γηπέδων όσο και στο χώρο των αποδυτηρίων».

Δειτε Επισης

Ναυάγησε του Βάιντσιρλ στον Απόλλωνα, στα υπόψιν και ο Νταμπράουσκας
To προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ μετονομάζεται και σε «Ta Meri Finance-Αρχάγγελος»
Στέλνουν 19χρονο Πολωνό στόπερ στον Άρη
Οι διαιτητές στο Οθέλλος-Απόλλων και Διγενής-Πέγεια
Αποκαλύψεις από Κουγιάλη-«Υπάρχει επενδυτής και είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία για το γήπεδο»
Το μπέρδεμα Καραπαπά μετά τη σύγκριση, το βίντεο… απάντηση και η ανάρτηση για τον ΑΠΟΕΛ
Η άποψη του Πουρσαϊτίδη για την κούρσα του πρωταθλήματος και η αναφορά σε Σα Πίντο
Δύο παιχνίδια για την 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Futsal
Φετφατζίδης: Κάποιοι λένε ότι έχω τελειώσει, ήρθα στον ΑΠΟΕΛ για να παίζω και να πάρω τίτλους
Αφήνει παραθυράκι για διερεύνηση χειραγώγησης του πρωταθλήματος η Επ. Δεοντολογίας, ρίχνει το μπαλάκι στη Βουλή