Αντίδραση Ανόρθωσης-«Η όποια προσπάθεια φίμωσης των σωματείων μας βρίσκει να διαφωνούμε»

Παίρνει θέση η Ανόρθωση για την επιστολή της ΚΟΠ στα σωματεία, με την οποία η Ομοσπονδία καλεί τους παράγοντες να σταματήσουν τις δηλώσεις για τη διαιτησία, μετά το τέλος των αγώνων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα της Αμμοχώστου, «η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί όπως τοποθετηθεί σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα που αφορούν στο χώρο της διαιτησίας. Χωρίς καμιά έκπτωση, καταδικάζουμε κάθε ενέργεια κατά των διαιτητών λεκτική ή άλλη καθώς και την όποια προσπάθεια επηρεασμού τους πριν και μετά που ορίζονται».

Παράλληλα σημειώνει πως, «έχουμε δε τονίσει πως θα είμαστε φειδωλοί στις δημόσιες αναφορές μας σε θέματα διαιτησίας, θέλοντας έτσι να συμβάλουμε στο καλό κλίμα σχετικά με το άθλημα και την εξάλειψη στο μέτρο του δυνατού της προκατάληψης κατά των διαιτητών. Δεν είναι πρόθεσή μας να λαϊκίζουμε ούτε διάθεση έχουμε να καταβάλλουμε σημαντικά ποσά από τις ήδη αυστηρές ποινές που προβλέπονται στους πειθαρχικούς κανονισμούς».

Επιπλέον η Ανόρθωση υπέδειξε ότι, «η όποια προσπάθεια φίμωσης των σωματείων μας βρίσκει να διαφωνούμε. Το να μην επισημαίνονται σοβαρά λάθη όταν γίνονται και η μη άσκηση κριτικής, θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Όλοι όσοι βρισκόμαστε στο χώρο του ποδοσφαίρου κρινόμαστε και είναι αυτονόητο πως το ίδιο πρέπει να ισχύει και στην περίπτωση των διαιτητών. Οφείλουν δε και οι ίδιοι να προσέξουν τη συμπεριφορά τους τόσο εντός και εκτός των γηπέδων όσο και στο χώρο των αποδυτηρίων».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε Ράφα Λόπες η Ανόρθωση
Νέα φιλική ήττα για την Ομόνοια στην Πολωνία
Πυροδότησε την βόμβα El Arabi ο ΑΠΟΕΛ
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε συμφωνία με τον Ante Roguljić
Ανακοίνωσε Ντένι Χότσκο η Καρμιώτισσα
Στα ραντάρ της Νυρεμβέργης του Κλόζε ο Χάμπος
Αποκάλυψε επίσημο ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Σπόλιαριτς ο Άρης
Καταδικάζει τους βανδαλισμούς η ΑΕΛ-«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άναδρo να αμαυρώσει την ιστορία μας»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Μάλλιασε η γλώσσα μας»
Έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν ζημιές στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΛ