H Tότεναμ ενεργοποιεί την οψιόν ανανέωσης του Σον και τον δένει ως το 2026

Έτοιμη να κρατήσει τον Σον για... πάντα στο Λονδίνο είναι η Τότεναμ, που, σύμφωνα με την Telegraph, επιθυμεί να πατήσει το «κουμπί» της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών ως το 2026.

Για πάντα στην Τότεναμ ο Χέουνγκ-Μιν Σον! Ο Νοτιοκορεάτης που πλέον είναι και αρχηγός των Σπερς, ήδη βρίσκεται στο Βόρειο Λονδίνο οκτώ χρόνια, αλλά όπως φαίνεται θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας για αρκετά χρόνια ακόμα.

Όπως μετέδωσε η Telegraph, η Τότεναμ είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί τους όρους του τρέχοντος συμβολαίου του 31χρονου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2025, και να ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης που βρίσκεται στα δικά της χέρια. Με αυτόν τον τρόπο θα «δέσει» τον Σον για ακόμα έναν χρόνο, κρατώντας τον μέχρι το 2026.

Το ίδιο αποκλειστικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι Σπερς θα ήθελαν να αποφύγουν τα σίριαλ αποχώρησης τύπου... Κέιν και αυτό έπαιξε ρόλο στη συγκεκριμένη απόφασή τους, όπως φυσικά και το ότι πρόκειται για έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή στη φαρέτρα του Άγγελου Ποστέκογλου. Μέχρι σήμερα, σε 378 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Τότεναμ, ο Σον μετράει 148 γκολ και 80 ασίστ.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς