Ανακοίνωσε sold out η Ανόρθωση για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Tέλος τα εισιτήρια της Ανόρθωσης για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

To γήπεδο θα είναι γεμάτο και η ομάδα της Αμμοχώστου, στοχεύει στην τέταρτη της νίκη, την πρώτη σε ντέρμπι, σε πέντε παιχνίδια.

H ενημέρωση της Ανόρθωσης

Μέσα σε μια μέρα από την στιγμή που ανακοινώθηκε πως ο αγώνας του Σαββάτου(23/9) θα διεξαχθεί κανονικά, όλα τα εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα εξαντλήθηκαν..

Η εντυπωσιακή παρουσία σε όλους τους μέχρι σήμερα αγώνες της ομάδας μας έχει ακόμα καλύτερη συνέχεια με το «Αντώνης Παπαδόπουλος» να γεμίζει από άκρη σε άκρη για μια ακόμη φορά.

Καθήκον μας να στηρίξουμε την ομάδα μας για να καταφέρουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος τη νίκη, αλλά και να την προστατεύσουμε. Μακριά από ενέργειες που μπορούν να κάνουν ζημιά στην Ανόρθωση και τη φετινή της προσπάθεια.

Το κοινό καλείται να προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο και να ακολουθεί πιστά τις υποδείξεις των επιτηρητών προς αποφυγή ταλαιπωρίας.

Υπενθυμίζουμε δε πως από φέτος ισχύουν διαφορετικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας για την προσέλευση των φίλων της ομάδας μας που έχουν ως εξής:

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε Ράφα Λόπες η Ανόρθωση
Νέα φιλική ήττα για την Ομόνοια στην Πολωνία
Πυροδότησε την βόμβα El Arabi ο ΑΠΟΕΛ
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε συμφωνία με τον Ante Roguljić
Ανακοίνωσε Ντένι Χότσκο η Καρμιώτισσα
Στα ραντάρ της Νυρεμβέργης του Κλόζε ο Χάμπος
Αποκάλυψε επίσημο ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Σπόλιαριτς ο Άρης
Καταδικάζει τους βανδαλισμούς η ΑΕΛ-«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άναδρo να αμαυρώσει την ιστορία μας»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Μάλλιασε η γλώσσα μας»
Έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν ζημιές στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΛ