Επικοινώνησε με τον Κούμα ο Κίρζης για την επιστολή για τις δηλώσεις-«Δεν είναι η ορθότερη απόφαση»

Για το ντέρμπι της Λεμεσού αλλά, τα αγωνιστικά δεδομένα στον Απόλλωνα, αλλά και την επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της ΚΟΠ στα σωματεία, αναφορικά με δηλώσεις για τη διαιτησία, μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM για την επιστολή της ΚΟΠ για να σταματήσουν οι δηλώσεις κατά της διαιτησίας ο υπέυθυνος επικοινωνίας των γαλάζιων της Λεμεσού ανέφερε πως, «δεν είναι η ορθότερη απόφαση, όμως είναι κάτι που έχει ενημερωθεί ο Απόλλωνας και ο πρόεδρος έχει επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, έτσι δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».

Επιπλέον για το ντέρμπι με την ΑΕΛ πρόσθεσε πως, «θα είναι ένα γεμάτο γήπεδο, τρομερή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι το πρώτο ντέρμπι για εμάς, συν ότι τα ντέρμπι με την ΑΕΛ θα είναι τεράστιο κίνητρο για όλους. Αναμένεται πολύ μεγάλο ντέρμπι. Είναι αγώνας τριών βαθμών, θα υπάρχει ένταση και ανταγωνισμός, αυτή είναι η φύση των ντέρμπι. Όμως θα υπάρχει ζωή και μετά τον αγώνα, όπως λέμε και στην κοινή ανακοίνωση με την ΑΕΛ. Δίνεται και η ευκαιρία σε άλλους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο. Απομένουν περίπου 370 εισιτήρια και θεωρούμε πως με την ροή που υπάρχει, στη διάρκεια της ημέρας θα ανακοινωθεί το sold out».

Για τα αγωνιστικά είπε πως, «ο Ντόνιο, εκτός από χειρουργημένος, διαγραφτεί από το ρόστερ μέχρι τον Ιανουάριο. Από εκεί και πέρα, εκτός είναι οι Ψύχας και Μαλεκκίδης. Υπήρξαν κάποια σημάδια προοπτικής, όμως μέσα από την σκληρή δουλειά θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το σύνολο που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής, με όλα να είναι πιθανά. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα σε όλους τους τομείς ώστε να είμαστε έτοιμοι».

Σε ερώτηση εάν θα είναι στην αποστολή ο Βάργκας ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα είπε πως, «είναι κάτι που θα δούμε στην τελευταία προπόνηση. Δεν είναι απόλυτα έτοιμος, είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, όμως δεν γνωρίζω αν θα τον επιλέξει ο κος Μιλόγεβιτς για την αποστολή».

Δειτε Επισης

«Μας θέλουν όλοι στο κύπελλο και εμείς όμως τους θέλουμε όλους»
Αυτό είναι το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής-Σάββατο τα μεγάλα ντέρμπι
Αναλλοίωτο το σκηνικό στην κορυφή-Εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση ο ΑΠΟΕΛ
Επιστροφή στις νίκες και εδραίωση στην εξάδα για τον ΑΠΟΕΛ
Πάφος-Απόλλων Λεμεσού 1-0: Ξανά στην κορυφή με «μαξιλαράκι» έξι βαθμών, με γκολ «ποίημα» του Πέπε
Ομόνοια-Ομόνοια Αραδίππου 3-1: Ήταν κυρίαρχη και πήρε το ζητούμενο με «τριάρα»
Άρης για το συμβάν με Σπιλέφσκι: «Ατυχές μεμονωμένο περιστατικό, δεν επηρεάζει τον αμοιβαίο σεβασμό με την Ανόρθωση»
Οι επιλογές Αυγουστή για το παιχνίδι με την Πάφο
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται την Κυριακή η 23η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη με τριάρα κόντρα στην Ανόρθωση