Τα μέτρα της Αστυνομίας για το ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Η Αστυνομία καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί το Σάββατο 23/09/2023 και ώρα 20:30, στο στάδιο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στη Λάρνακα, για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ – ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, να συμπεριφέρεται με αθλητοπρέπεια, σεβασμό προς το άθλημα την ίδια του την ομάδα και τους αντιπάλους.

Στους φίλαθλους της γηπεδούχου ομάδας ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, θα παραχωρηθούν η Δυτική η Νότια και η Ανατολική κερκίδα και στου φίλαθλους της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΕΛ η Βόρεια Κερκίδα. 

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 19:00

Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο ώστε να αποφύγουν πιθανή ταλαιπωρία τους και να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. 

Τονίζεται σε όλους τους φίλαθλους ότι θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων και θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο από η ώρα 17:30 μόνο για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Τροχαίες διευθετήσεις:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν τις οδούς Παπανικολή και Ραφαήλ Σάντη, καθώς και τις παρόδους από τον Συνοικισμό Αγίων Αναργύρων στην Ανατολική πλευρά του σταδίου. 

Καλούνται όπως αποφύγουν την οδό Μαραθωβούνου, Πότη οι οποίες θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. 

Η Λεωφ. Παπανικολή θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση από την είσοδο του Νότιου χώρου στάθμευσης του σταδίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο στην συμβολή της με τις οδούς Μαραθωβούνου και Λύσου Σανταμά, ενώ η οδός Λύσου Σανταμά θα είναι κλειστή πριν από τον κυκλικό κόμβο για όλα τα οχήματα μέχρι το τέλος του αγώνα και την πλήρη αποχώρηση όλων των οπαδών από το στάδιο. 

ΑΠΟΕΛ

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ από Λευκωσία κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται όπως από τον κυκλικό κόμβο KLEIMA βγουν από την πρώτη έξοδο αριστερά και να κατευθυνθούν μέχρι το τέλος του δρόμου. 

Από εκεί να στρίψουν δεξιά προς το στάδιο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ και αμέσως αριστερά στην οδό Κάτω Βαρωσίων. 

Να μεταβούν μέχρι το τέλος του δρόμου και από εκεί να στρίψουν αριστερά στην οδό Ραφαήλ Σάντη και μετά αμέσως δεξιά στην οδό Πότη.  

Να κατευθυνθούν ευθεία προς την οδό Μαραθωβούνου, η οποία θα είναι κλειστή από την συμβολή της με την οδό Λύσης και από εκεί να μεταβούν πεζοί στο στάδιο. 

Όσοι θα έρχονται από Λεμεσό, από τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού να βγουν από την δεύτερη έξοδο προς Αγία Νάπα και ακολούθως από την πρώτη έξοδο αριστερά μέχρι τα φώτα τροχαίας CORSO ITALIA. 

Από εκεί να στρίψουν δεξιά και να κατευθυνθούν προς τον κυκλικό κόμβο KLEIMA και να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με τους φίλαθλους του ΑΠΟΕΛ που θα έρχονται από Λευκωσία.  

Κατά την αποχώρηση τους στην συμβολή της οδού Πότη με την Ραφαήλ Σάντη να κατευθύνονται δεξιά στην οδό Αγίας Σοφίας και ακολούθως αριστερά στην οδό Εστίας μέχρι το τέλος του δρόμου.  Ακολούθως να κατευθύνονται αριστερά στην οδό Κυριάκου Μάτση μέχρι τον κυκλικό κόμβο και δεξιά προς KLEIMA. 

Επίσης μπορούν να στρίψουν και δεξιά και ακολούθως αριστερά όπου θα οδηγηθούν στα φώτα τροχαίας CORSO ITALIA. 

Τονίζεται σε όλους ότι:

  • Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
  • Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. 
  • Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού. 
  • Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους οινοπνευματώδη ποτά, κουκούλες, σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετών. 
  • Σε οποιοσδήποτε παραβιάζει τα πιο πάνω θα του απαγορευτεί η είσοδος στο Στάδιο ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο.  Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο ή/και φυλάκιση.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στους αριθμούς 24-804040.

Καλείτε όλο το κοινό όπως από η ώρα 18:30 αποφεύγει να χρησιμοποιεί την Λεωφ. Παπανικολή και Λύσου Σανταμά  προς Λειβάδια γιατί θα είναι κλειστές για όλους. Επίσης η οδός Μαραθωβούνου (Τσιακκιλερό) προς Παπανικολή, Λύσου Σανταμά και Λειβάδια θα είναι κλειστή από την συμβολή της με την οδό Λύσης.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων.  Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση του.

1

2

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Στο πλευρό της ομάδας της Πάφου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Συνεχίζει στην Ανόρθωση ο Κίκο
Ψάχνει το θαύμα η Πάφος κόντρα στην Έλφσμποργκ-Η ενδεκάδα με στόχο την ανατροπή
Ανανέωση με Λοΐζου ο Απόλλων
ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης-Επέλεξε 11 νεαρούς Κύπριους για δοκιμαστικά…!
Σε εξέλιξη 24 υποθέσεις για την Επ. Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού-Δόθηκαν 18 στον Εισαγγελέα
Διαψεύδει τα περί ενδιαφέροντος για Κατσαντώνη ο Απόλλωνας
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για τον Λοΐζου και την απουσία του στο φιλικό με την ΑΕΚ
Επιβεβαιώνεται ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον δεύτερο προκριματικό του Conference
Μαθαίνει αντίπαλο από την Αλβανία για τον δεύτερο προκριματικό του Conference η Ομόνοια