Η ανακοίνωση του Εθνικού για τον Μάριο Ηλία και το ενδιαφέρον της Ομόνοιας

Τέλος το σήριαλ για τη μεταγραφή του Μάριου Ηλία στην Ομόνοια, με τον Εθνικό Άχνας να ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην προσφυγική ομάδα.

Σε ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Άχνας αναφέρει πως, «θά θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το Σωματείο μας δεν επιδίωξε σε καμία περίπτωση την υπερβολική δημοσιότητα που πήρε το όλο θέμα. Οι δημόσιες τοποθετήσεις του Σωματείου και των εκπροσώπων του ήταν λιγοστές και σύντομες δίνοντας χρόνο και χώρο στις διαπραγματεύσεις να ξεκαθαρίσουν».

Παράλληλα σημειώνει ότι, «η απόφαση του ΔΣ είναι όπως ο ποδοσφαιριστής παραμείνει στην ομάδα μας με μοναδικό γνώμονα το καλό του Σωματείου και την εκπλήρωση των στόχων της φετινής χρονιάς. Η συγκεκριμένη απόφαση έχει παρθεί συλλογικά και μετά από πολλές προσπάθειες για εξεύρεση συμφωνίας δίκαιης για όλες τις πλευρές».

Προσθέτοντας ότι, «παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές δεν καταλήξαμε σε συμφωνία, ο σεβασμός και η εκτίμηση μας προς το Σωματείο της Ομόνοιας είναι δεδομένοι. Για το Σωματείο μας η συγκεκριμένη υπόθεση θεωρείται λήξαν και επικεντρωνόμαστε πλέον στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα».

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία