Ποστέκογλου Θέλω να φτιάξω μία ομάδα που θα παλεύει κάθε χρόνο για τρόπαια

Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής της Τότεναμ, μίλησε στην εκπομπή «Football Focus» του Γκάρι Λίνεκερ, για την μέχρι τώρα παρουσία του στους Λονδρέζους και την εμπειρία του από την Premier League.

Ο Ποστέκογλου σημείωσε ότι θέλει να φτιάξει μια ομάδα στην Τότεναμ, που θα παλεύει κάθε χρόνο για τίτλους, ενώ σημείωσε ότι δεν περίμενε ποτέ στην καριέρα του ότι θα βρεθεί στην Premier League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του στην Τότεναμ: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφτανα εδώ για να είμαι ειλικρινής, όχι λόγω της ικανότητάς μου, απλώς επειδή κανείς δεν είχε ρίξει τη ματιά του στη δουλειά μου. Έχω ανέλθει πολύ αργά στην καριέρα μου, αλλά τώρα είχα τη χαρά να διοικήσω έναν από τους πιο διάσημους συλλόγους στον κόσμο, τη Σέλτικ και έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο, στην Τότεναμ. Άργησα, απλά χρειάστηκε κάποιος να κοιτάξει πέρα από τον κανόνα.

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Τότεναμ: «Ένιωσα ότι ο σύλλογος ήταν έτοιμος γι’ αυτό, ζητούσε μια αλλαγή. Δεν είχε νόημα να με προσλάβουν σε διαφορετική περίπτωση. Στις συζητήσεις που είχαμε, τους είπα ότι αυτό επρόκειτο να κάνω και δεν επρόκειτο να συμβιβαστώ.

Έχω απολαύσει πραγματικά πώς το έχουν αγκαλιάσει αυτό οι παίκτες. Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, και θα δοκιμαστεί. Σίγουρα θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στην πορεία, αλλά είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με το πώς αντέδρασαν οι παίκτες στον τρόπο που επιλέξαμε να παίξουμε».

Για την αποχώρηση του Χάρι Κέιν: «Ο Χάρι Κέιν ήταν λαμπρός καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Απογοητεύτηκα γιατί θέλεις να δουλέψεις με τους καλύτερους παίκτες και είναι ένας κολασμένος επιθετικός και σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να με βοηθήσει. Κατάλαβα ότι βρισκόταν στη φάση της καριέρας του που επιθυμούσε να κερδίσει τρόπαια. Το κατάλαβα και σχεδίαζα να παίξω χωρίς αυτόν. Έχει αφήσει ένα ανεξίτηλο το σημάδι του σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, θα μείνει ως ένας από τους σπουδαίους, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι προχωρούν».

Για τον στόχο του με την Τότεναμ: «Δεν μπορεί να είναι απλά η απελπισία για ένα τρόπαιο. Αυτός ο σύλλογος είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Δεν τον βλέπω ως έναν σύλλογο όπου μόνο ένα τρόπαιο αρκεί. Ξέρω γιατί υπάρχει μια τέτοια απόγνωση επειδή υπήρξε τόσο μεγάλη ξηρασία, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω να χτίσω. Θέλω να φτιάξω μία ομάδα όπου κάθε χρόνο θα παλεύουμε για τρόπαια».

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

«Ο Μέσι κάνει τρελά πράγματα, μπορεί να παίξει στο Μουντιάλ του 2026»
Η UEFA πήρε θέση στο πέναλτι της Παρί Σεν Ζερμέν-Τιμώρησε τον VAR του χθεσινού αγώνα
Έξαλλος με ρεπόρτερ του ESPN ο Κιντ-«Γράψτε και κάτι καλό!»
Βράζει η Αγγλία για το πέναλτι στη Παρί Σεν Ζερμέν-«Κλέφτες Γάλλοι»
Μάχες σε αρκετά μέτωπα στο Τσάμπιονς Λιγκ-Τα φώτα στην Κωνσταντινούπολη
Μπαπέ: Επρεπε να είχα κάνει περισσότερα
Αλόνσο: Η ανταμοιβή μπορεί να είναι εκατό μέτρα μακριά ή ένα
Αυλαία στο 2023 με τον Οκόν ταχύτερο στο τεστ του Άμπου Ντάμπι
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολάρα με τρομερό σουτ από τον Ουί-Τζο
Ο Σιμεόνε έγινε ο τρίτος προπονητής που φτάνει τριψήφιο αριθμό παιχνιδιών στο Champions League