Φαβορί ο Αλόνσο για να διαδεχθεί τον Αντσελότι στη Ρεάλ

Ως φαβορί για να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται από τα ισπανικά Μέσα ο Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Κάρλο Αντσελότι ειδοποίησε τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης πως στο τέλος της σεζόν θα φύγει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με πιθανό προορισμό τη Βραζιλία και τον πάγκο της εθνικής ομάδας. Αυτό ανέφερε σήμερα σε σχετικό ρεπορτάζ ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μαδρίτης «Marca», με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, να θέλει τον Τσάμπι Αλόνσο ως αντικαταστάτη του Ιταλού στο «Μπερναμπέου».

Ο Αντσελότι αν δεν πάει στη Βραζιλία, τότε είναι πιθανό ν' αποχωρήσει από τα γήπεδα στο τέλος της σεζόν και να επιστρέψει στην Ιταλία για ν' ασχοληθεί με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του σε Τορίνο και Μιλάνο.

Να σημειωθεί πως η διοίκηση της Λεβερκούζεν πρόσφερε διετή επέκταση συμβολαίου στον Αλόνσο, δεσμεύοντας τον Ισπανό τεχνικό ως το 2026. Ο άλλοτε διεθνής άσος ανέλαβε τη Μπάγερ τον περασμένο Οκτώβριο, με τη γερμανική ομάδα να βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Υπό τις οδηγίες του, οι «ασπιρίνες» παρουσίασαν θεαματική βελτίωση, έφτασαν ως τα ημιτελικά του Europa League, ενώ στην Bundesliga κατέλαβαν τελικά την έκτη θέση, εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

«Ο Μέσι κάνει τρελά πράγματα, μπορεί να παίξει στο Μουντιάλ του 2026»
Η UEFA πήρε θέση στο πέναλτι της Παρί Σεν Ζερμέν-Τιμώρησε τον VAR του χθεσινού αγώνα
Έξαλλος με ρεπόρτερ του ESPN ο Κιντ-«Γράψτε και κάτι καλό!»
Βράζει η Αγγλία για το πέναλτι στη Παρί Σεν Ζερμέν-«Κλέφτες Γάλλοι»
Μάχες σε αρκετά μέτωπα στο Τσάμπιονς Λιγκ-Τα φώτα στην Κωνσταντινούπολη
Μπαπέ: Επρεπε να είχα κάνει περισσότερα
Αλόνσο: Η ανταμοιβή μπορεί να είναι εκατό μέτρα μακριά ή ένα
Αυλαία στο 2023 με τον Οκόν ταχύτερο στο τεστ του Άμπου Ντάμπι
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολάρα με τρομερό σουτ από τον Ουί-Τζο
Ο Σιμεόνε έγινε ο τρίτος προπονητής που φτάνει τριψήφιο αριθμό παιχνιδιών στο Champions League