Ποινή στον Σάντη για προσβολή και απειλή σε διαιτητή-Πώς απαντά η Ανόρθωση

Παίρνει θέση η Ανόρθωση, σε σχέση με την ποινή του Αθλητικού Δικαστή στον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Σάντη, χαρακτηρίζοντας ψευδή τα όσα ισχυρίζεται ο Επιτηρητής του αγώνα με την Καρμιώτισσα που διεξήχθη στις 17 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Αμμοχώστου, «με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα όσα αναφέρονται περί καταγγελίας εις βάρος του Προέδρου της κ. Ανδρέα Σάντη σε σχέση με συμπεριφορά του στον αγώνα με την Καρμώτισσα στις 17/9.

Τα όσα ισχυρίζεται ο Επιτηρητής που ήταν τοποθετημένος στη φυσούνα είναι ψεύδη, για τα οποία μάλιστα πρώτη η Ανόρθωσις απέστειλε σχετική επιστολή (ημερομηνίας 18/9) στον ΚΟΑ ζητώντας την αφαίρεση της ιδιότητας του εν λόγω ατόμου».

Παράλληλα, η Ανόρθωση τόνισε ότι, «η απρεπής συμπεριφορά του προς τον πρόεδρο αλλά και άλλα μέλη της αποστολής της Ανόρθωσης αποδεικνύεται από το οπτικοακουστικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης το οποίο καλούμε τις αρχές να δώσουν στη δημοσιότητα προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Η ποινή του Αθλητικού Δικαστή

Καταγγελία κατά: του ΑΝΤΡΕΑ ΣΑΝΤΗ προέδρου της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα στον χώρο των αποδυτηρίων (τον πρόσβαλε και τον απείλησε) και για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στον φρουρό ασφαλείας των αποδυτηρίων των διαιτητών κατά παράβαση του άρθρων 9(ιε) και (ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2023-2024 Καρμιώτισσα – Ανόρθωση Αμμοχώστου, 17.09.2023 (4η Αγωνιστική).

Δειτε Επισης

BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου