«Είμαστε με τα χείλη καμμένα γιατί έχουμε μόνο έναν βαθμό»

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα του, μίλησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, στον Super Sport FM.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Συνεχίζονται οι προπονήσεις, θα πάρουν ρεπό το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα θα μπούμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την 4η αγωνιστική».

Για το Τσίρειο: «Αυτή η καραμέλα για Παφιακό και Τσίρειο, θα περιμένουμε μέχρι τον Νοέμβριο. Για να επιστρέψει η Καρμιώτισσα στο Τσίρειο θα πρέπει να γίνουν δύο πράγματα: Η Cablenet να εγκαταστήσει τους πομπούς της και δεύτερον το Τσίρειο να έχει μία πιο λογική οικονομική και συμφέρουσα συμφωνία για να επιστρέψουμε. Θέλουμε να είμαστε στη Λεμεσό, στον τόπο μας, να δίνουμε την ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας να μας παρακολουθούν φέτος, που έχουμε αλλάξει επίπεδο».

Για τις εμφανίσεις της Καρμιώτισσας: «Είναι θετικό που ο κόσμος είναι θετικός με τις εμφανίσεις της ομάδας, όμως είμαστε με τα χείλη καμμένα γιατί έχουμε μόνο έναν βαθμό. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, ήμασταν καλύτεροι παρά το γεγονός πως τα μίντια έγραψαν πως ήταν καλύτερος ο Απόλλωνας. Με την Πάφο δεν ήμασταν καλοί, όμως με την Ομόνοια παίξαμε καλά».

Για το ματς με την Ανόρθωση: «Δεν κοιτάζουμε ονόματα, αλλά την δική μας ομάδα. Η κάθε ομάδα δείχνει τι ομάδα είναι στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα δώσουν διαπιστευτήρια εντός αγωνιστικού χώρου».

Για τον Σουκ: «Δυστυχώς χτύπησε ο Σουκ, ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι σε περίοδο αποθεραπείας. Σίγουρα θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Δυστυχώς, δεν είδε την αγκωνιά ο διαιτητής, όλοι περιμέναμε να σφυρίξει πέναλτι, αλλά δεν το έπραξε και τραυματίστηκε και ο παίκτης μας».

Για τον Άντος και τον Λουκόφ: «Λυπάμαι που φεύγει ο Λουκόφ. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και βοήθησε πολύ από πέρσι. Θέλαμε όμως να αναβαθμίσουμε την ομάδα των τερματοφυλάκων, έχουμε τον Ανέστη και προσθέσαμε τον Άντος».

Δειτε Επισης

BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου