«Ελπίζουμε πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς»

Για τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στη Σκωτία μίλησαν ο προπονητής της Εθνικής Κύπρο, Τιμούρ Κετσπάγια και ο Πιέρος Σωτηρίου.

Και οι δύο τόνισαν τη δυσκολία του αγώνα και την ποιότητα του αντιπάλου, όμως εξέφρασαν την πίστη και την αισιοδοξία τους ότι η ομάδα μας μπορεί να πάρει βαθμούς στον αυριανό αγώνα.

«Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι απέναντι στην Σκωτία που προηγείται στον όμιλο με 12 βαθμούς. Ελπίζουμε πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι σε γεμάτο γήπεδο και θα πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς στον όμιλο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κετσπάγια.

«Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό στη Γλασκώβη. Ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ελπίζω ότι η δική μας ομάδα θα καταφέρει να έχει βαθμολογικό κέρδος", δήλωσε ο Πιέρος Σωτηρίου».

Δειτε Επισης

Ναυάγησε του Βάιντσιρλ στον Απόλλωνα, στα υπόψιν και ο Νταμπράουσκας
Ενοχλημένος ο Σα Πίντο-«Αν κάποιος θέλει να με κρίνει, ας είναι κάποιος που έχει πετύχει κάτι»
To προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ μετονομάζεται και σε «Ta Meri Finance-Αρχάγγελος»
Στέλνουν 19χρονο Πολωνό στόπερ στον Άρη
Οι διαιτητές στο Οθέλλος-Απόλλων και Διγενής-Πέγεια
Αποκαλύψεις από Κουγιάλη-«Υπάρχει επενδυτής και είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία για το γήπεδο»
Το μπέρδεμα Καραπαπά μετά τη σύγκριση, το βίντεο… απάντηση και η ανάρτηση για τον ΑΠΟΕΛ
Η άποψη του Πουρσαϊτίδη για την κούρσα του πρωταθλήματος και η αναφορά σε Σα Πίντο
Δύο παιχνίδια για την 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Futsal
Φετφατζίδης: Κάποιοι λένε ότι έχω τελειώσει, ήρθα στον ΑΠΟΕΛ για να παίζω και να πάρω τίτλους