Η επίσημη θέση της Ανόρθωσης για το μεταγραφικό παράθυρο που παραμένει ανοικτό

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super-Sport FM ο Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του.

Για τον Αρμπολέδα: «Η περίπτωσή του είναι από αυτές που χτίζεται σιγά η εμπιστοσύνη, γιατί δεν είναι λίγοι που τον αμφισβήτησαν πριν καν τον δούν. Δεν υπάρχει σενάριο που να μην μπορείς να φτιάξεις το καλοκαίρι και να μην έχεις πιθανότητες να πέσεις μέσα. Το σημαντικό είναι να γνωρίζουν τους ποδοσφαιριστές αυτοί που βρίσκονται στην ομάδα του προγραμματισμού. Ο Σάλβα Φερέρ ήταν παίκτης που ξέρει ο Πριέτο, αφού ήταν μαζί στην Ταραγόνα. Από εκεί καταλαβαίνει κανείς την λογική που γίνονται οι κινήσεις. Ο Αρμπολέδα είναι τραυματίας αυτό το διάστημα, αξιολογείται καθημερινά η κατάστασή του, είναι δύσκολο να προλάβει την Καρμιώτισσα, αλλά θα δούμε».

Για τον Πριέτο: «Η θέση που κατέχει, είναι θέση που αποθεώνεσαι την Κυριακή πριν τον αγώνα και… αναθεματίζεσαι μετά τον αγώνα. Το σημαντικό είναι ποτέ να μην βιάζονται να κρίνουν έναν παίκτη από το Google και τα βιντεάκια του YouTube. Αυτοί που φέρνουν τους ποδοσφαιριστές κρίνουν πολύ διαφορετικά αν κάνει ένας ποδοσφαιριστής ή όχι».

Για τον Τσίκο: «Μόνο πρόβλημα δεν είναι. Να συγχαρούμε πρώτα από όλα τον Τσίκο και την ομάδα του. Είναι τιμή να αγωνίζεται ποδοσφαιριστής μας σε τελικά διοργάνωσης. Έχει όλα τα φόντα ο συγκεκριμένος, στον οποίο επενδύσαμε για να τον φέρουμε στην ομάδα. Μπορεί να φέρει πολλά οφέλη η συμμετοχή του, αν κληθεί».

Για το μετεγγραφικό: «Δεν έχει κλείσει το μετεγγραφικό παράθυρο γενικότερα, ούτε για την ομάδα μας. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Η ομάδα προγραμματισμού κάνει ένα σκανάρισμα της αγοράς, αν υπάρξει κάτι σημαντικό, τότε θα το δούμε».

Αν είναι ικανοποιημένοι με τους 7 βαθμούς: «Κάθε παιχνίδι θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν μία σειρά συγκυριών στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, που ήταν συγκεκριμένες για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Παίζαμε με δέκα παίκτες και ήταν ειδικές οι συνθήκες».

Για τον στόχο της Ανόρθωσης: «Στόχος μας είναι η πορεία της ομάδας να είναι πρωταγωνιστική. Να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Αν έφτασαν τα 6.000 διαρκείας: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμα τις 6.000, αν και γεμίζει το γήπεδο. Είναι θέμα του κόσμου. Πρόθεσή μας είναι να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να μένει ικανοποιημένος, ακόμα και αν δεν κερδίζουμε, όπως έγινε με την Νέα Σαλαμίνα. Είχαμε 8.000 κόσμο στο παιχνίδι».

Για τον κόσμο που θα πάει στο «Στέλιος Κυριακίδης» για το ματς με την Καρμιώτισσα: «Πρώτα πρέπει να γίνει σύσκεψη, για να δούμε τι θα γίνει με τα εισιτήρια. Πρόθεσή μας είναι να πάρουμε την κεντρική κερκίδα, όπως έκανε η Καρμιώτισσα με την Ομόνοια. Δεν υπάρχει λόγος να ισχύσει κάτι διαφορετικό στην περίπτωσή μας».

Δειτε Επισης

Ναυάγησε του Βάιντσιρλ στον Απόλλωνα, στα υπόψιν και ο Νταμπράουσκας
Ενοχλημένος ο Σα Πίντο-«Αν κάποιος θέλει να με κρίνει, ας είναι κάποιος που έχει πετύχει κάτι»
To προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ μετονομάζεται και σε «Ta Meri Finance-Αρχάγγελος»
Στέλνουν 19χρονο Πολωνό στόπερ στον Άρη
Οι διαιτητές στο Οθέλλος-Απόλλων και Διγενής-Πέγεια
Αποκαλύψεις από Κουγιάλη-«Υπάρχει επενδυτής και είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία για το γήπεδο»
Το μπέρδεμα Καραπαπά μετά τη σύγκριση, το βίντεο… απάντηση και η ανάρτηση για τον ΑΠΟΕΛ
Η άποψη του Πουρσαϊτίδη για την κούρσα του πρωταθλήματος και η αναφορά σε Σα Πίντο
Δύο παιχνίδια για την 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Futsal
Φετφατζίδης: Κάποιοι λένε ότι έχω τελειώσει, ήρθα στον ΑΠΟΕΛ για να παίζω και να πάρω τίτλους