Δεν θα ανακοινώνει κίτρινες και κόκκινες προειδοποιήσεις η Επ. Αθλητισμού-Πορίσματα για δύο αγώνες

Την απόφαση να μην ανακοινώνει τις κίτρινες και κόκκινες προειδοποιήσεις για να διευκολύνει την εργασία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Παράλληλα, αποφάσισε το διορισμό λειτουργών για διερεύνηση καταγγελιών και πως θα εκδώσει ανακοίνωση για την έρευνα που έγινε για την σκοποβολή την ερχόμενη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής, μετά από συνεδρία που είχε με την Πρόεδρο και Μέλος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και αφού άκουσε τα επιχειρήματα και τους προβληματισμούς της Προέδρου της Εθνικής Αρχικής Στοιχημάτων, αποφάσισε να μην ανακοινώνει πλέον τις κίτρινες και τις κόκκινες προειδοποιήσεις και αυτό γίνεται μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Επίσης, ανακοίνωσε πως παρέλαβε τα πορίσματα για τον Αγώνα ΕΝΠ-Απόλλωνα ημερομηνίας 20/05/2023 και τον Αγώνα Ομόνοια-ΑΕΚ ημερομηνίας 28/05/202, για τα οποία δεν θα εκδώσει οποιαδήποτε περαιτέρω ανακοίνωση στο παρόν στάδιο.

Ακόμη, αποφάσισε να διορίσει Ερευνώντα Λειτουργό για να διερευνήσει τον αγώνα Γεροσκήπου FC — ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ καθώς επίσης και να διερευνήσει καταγγελία και ισχυρισμούς ομάδας επενδυτών του σωματείου Γεροσκήπου FC, βάση των οποίων 8 άτομα εμπλέκονται σε στήσιμο αγώνων ποδοσφαίρου. Ερευνών Λειτουργός διορίστηκε o πρώην αξιωματικός της Αστυνομίας Σταύρος Σταύρου.

Αποφάσισε επίσης το διορισμό Ερευνώντος Λειτουργού και συγκεκριμένα του τέως υπαρχηγού της Αστυνομίας Χριστάκη Μαυρή για να διερευνήσει θέματα που αφορούν και άτομα που ασχολούνται με την άρση βαρών.

Η Επιτροπή αποφάσισε το διορισμό Ερευνώντος Λειτουργού και συγκεκριμένα του πρώην Υποστράτηγου/Νομικού Ανδρέα Ζωνιά για να διερευνήσει θέματα που αφορούν και άτομα που ασχολούνται με την πυγμαχία.

Παράλληλα, αποφάσισε το διορισμό του δικηγόρου Χαρίλαου Χρυσάνθου στη θέση του Ερευνών Λειτουργού για να διερευνήσει θέματα που αφορούν και άτομα που ασχολούνται με την κολύμβηση.

H Επιτροπή καλεί δημοσίως τα άτομα που έστειλαν ανώνυμες καταγγελίες για την Ομοσπονδία Χιονοδρόμων και για την Ομοσπονδία Ξιφασκίας, να επικοινωνήσουν με την Επιτροπή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cess.com.cy για να δώσουν περαιτέρω στοιχεία ούτως ώστε να μπορέσει η Επιτροπή να πάρει απόφαση και υπογραμμίζει πως τα ονόματα και τα στοιχεία θα παραμείνουν απόρρητα.

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα