Δεν θα ανακοινώνει κίτρινες και κόκκινες προειδοποιήσεις η Επ. Αθλητισμού-Πορίσματα για δύο αγώνες

Την απόφαση να μην ανακοινώνει τις κίτρινες και κόκκινες προειδοποιήσεις για να διευκολύνει την εργασία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Παράλληλα, αποφάσισε το διορισμό λειτουργών για διερεύνηση καταγγελιών και πως θα εκδώσει ανακοίνωση για την έρευνα που έγινε για την σκοποβολή την ερχόμενη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής, μετά από συνεδρία που είχε με την Πρόεδρο και Μέλος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και αφού άκουσε τα επιχειρήματα και τους προβληματισμούς της Προέδρου της Εθνικής Αρχικής Στοιχημάτων, αποφάσισε να μην ανακοινώνει πλέον τις κίτρινες και τις κόκκινες προειδοποιήσεις και αυτό γίνεται μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Επίσης, ανακοίνωσε πως παρέλαβε τα πορίσματα για τον Αγώνα ΕΝΠ-Απόλλωνα ημερομηνίας 20/05/2023 και τον Αγώνα Ομόνοια-ΑΕΚ ημερομηνίας 28/05/202, για τα οποία δεν θα εκδώσει οποιαδήποτε περαιτέρω ανακοίνωση στο παρόν στάδιο.

Ακόμη, αποφάσισε να διορίσει Ερευνώντα Λειτουργό για να διερευνήσει τον αγώνα Γεροσκήπου FC — ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ καθώς επίσης και να διερευνήσει καταγγελία και ισχυρισμούς ομάδας επενδυτών του σωματείου Γεροσκήπου FC, βάση των οποίων 8 άτομα εμπλέκονται σε στήσιμο αγώνων ποδοσφαίρου. Ερευνών Λειτουργός διορίστηκε o πρώην αξιωματικός της Αστυνομίας Σταύρος Σταύρου.

Αποφάσισε επίσης το διορισμό Ερευνώντος Λειτουργού και συγκεκριμένα του τέως υπαρχηγού της Αστυνομίας Χριστάκη Μαυρή για να διερευνήσει θέματα που αφορούν και άτομα που ασχολούνται με την άρση βαρών.

Η Επιτροπή αποφάσισε το διορισμό Ερευνώντος Λειτουργού και συγκεκριμένα του πρώην Υποστράτηγου/Νομικού Ανδρέα Ζωνιά για να διερευνήσει θέματα που αφορούν και άτομα που ασχολούνται με την πυγμαχία.

Παράλληλα, αποφάσισε το διορισμό του δικηγόρου Χαρίλαου Χρυσάνθου στη θέση του Ερευνών Λειτουργού για να διερευνήσει θέματα που αφορούν και άτομα που ασχολούνται με την κολύμβηση.

H Επιτροπή καλεί δημοσίως τα άτομα που έστειλαν ανώνυμες καταγγελίες για την Ομοσπονδία Χιονοδρόμων και για την Ομοσπονδία Ξιφασκίας, να επικοινωνήσουν με την Επιτροπή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cess.com.cy για να δώσουν περαιτέρω στοιχεία ούτως ώστε να μπορέσει η Επιτροπή να πάρει απόφαση και υπογραμμίζει πως τα ονόματα και τα στοιχεία θα παραμείνουν απόρρητα.

Δειτε Επισης

Γεφύρωσαν τις διαφορές Cytavision και Cablenet-Συμφωνία για προβολή κοινού περιεχομένου
Η επίσημη θέση της Πάφου για Κβίντα-«Κανένας δεν είναι υπεράνω της ομάδας»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο Άρης
Πώς απαντά η ΑΕΚ στα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Φαράζ
Σειρήνες από Ελλάδα για Λοΐζου
Ανακοίνωσε αριστερό μπακ η ΑΕΛ
Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Σέρνιτς
Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία για το UEFA Women's EURO 2025
BINTEO: Σκόραρε κόντρα στη Χαλμσταντ το ένατο του γκολ ο Πίττας
Βαρύ το ποινικό μητρώο των 74 που εμπλέκονται στα επεισόδια-Έκλεισαν ραντεβού εδώ και εβδομάδες