Πήρε θέση για τον Τσίκο ο Σάντης-«Δεν είναι πάνω από την ομάδα, πρέπει να δείχνει σεβασμό»

Για το εμπάργκο, τη συμφωνία με το Σωματείο αλλά και τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης.

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως, «δεν μας βρήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσο αφορά το τελευταίο αποτελέσματα με τον ΑΠΟΕΛ. Χάθηκε απλά μια μάχη. Αυτή η χρονιά είναι δύσκολη και μεταβατική περίοδος. Μην ξεχνάμε πως αρχίσαμε. Όλοι μας θέλουμε αν φτάσουμε στην κορυφή αλλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να έχουμε διάρκεια. Αν πετύχουμε το απόλυτο από την πρώτη χρονιά θα είναι ότι το καλύτερο, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα πρέπει να μας απογοητεύσει. Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τον κόσμο που βοηθάει συνεχώς της ομάδα. Δεν έχουμε αυτόν τον επενδυτή. Μακάρι να είχαμε. Όμως, παρά τις δυσκολίες μοναδικός μας στόχος είναι να ενισχύσουμε την ομάδα και να προχωρήσουμε πιστοί στο πλάνο μας».

Για το ρόστερ και ο μακροχρόνιος στόχος πρόσθεσε πως, «έχουμε ένα σχετικά μικρό ρόστερ το οποίο προσπαθούμε να ενισχύσουμε ποιοτικά και όχι ποσοτικό. Στόχος μας είναι η Ανόρθωσης να επιστρέψει στην κορυφή. Δεν είναι εύκολο όμως, παίζουμε και με άλλους που έχουν τεράστια μπάτζετ».

Για τον Πριέτο είπε ότι, «με τον τεχνικό διευθυντή έγινε ένας συγκεκριμένος σχεδιασμός. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε ήταν αν δημιουργήσουμε ομάδα και όχι παίκτες. Αυτοί που έρχονται να αντιλαμβάνονται που ήρθαν, το σκεπτικό και την φιλοσοφία. Βεβαίως και είμαστε ικανοποιημένοι με τον κύριο Πριέτο. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση γι’ αυτό και ανανεώσαμε το συμβόλαιο του».

Για τη συμφωνία με το Σωματείο ανέφερε πως, «δεν είναι θέμα διαφωνίας αλλά να μπορέσει η Ανόρθωση να προχωρήσει μπροστά. Αν υλοποιηθούν όσα λέχθηκαν τις τελευταίες ημέρες από εκείνους που έχουν λεχθεί, θα έχουμε συμφωνία. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να γίνουν αυτές οι αλλαγές όπως τις έχουμε εισηγηθεί, για να μην μπορέσει η Ανόρθωσης να έχει λειτουργικά προβλήματα. Είναι κρίμα να χαλάσουμε αυτό που κτίσαμε».

Για τον Τσίκο: ανέφερε πως, «ο Τσίκο έπρεπε να είναι πίσω στις προπονήσεις 28 Δεκεμβρίου και επέστρεψε χθες. Ο παίκτης είναι στους 27 παίκτες αλλά είναι επιλαχών. Δεν είναι ανάγκη να είναι στο Κόπα Άφρικα. Αν στην πορεία κάποια πράγματα αλλάξουν και αποφασίσουν ότι χρειάζονται τον Τσίκο, τότε θα πάει. Με τις ιδιορρυθμίες του, δεν παύει να είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για εμάς, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι πάνω από την ομάδα. Πρέπει να δείχνει σεβασμό στην ομάδα και τους συμπαίκτες του».

Για το θέμα ανανέωσης του Αρμπολέδα ο Ανδρέας Σάντης ανέφερε πως, «του έγινε πρόταση ανανέωσης. Περιμένουμε απάντηση. Αν απαντήσει θετικά καλός. Αν όχι υπάρχουν κι άλλοι τερματοφύλακες».

Δειτε Επισης

Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Ομόνοια 29ης Μαΐου για το γηπεδικό-«Φτηνή δικαιολογία από ΓΣΠ, πάμε Περιστερώνα»