Ρεάλ Μαδρίτης για Τσάβι-«Περίεργο που βλέπει κάτι ύποπτο, όλη του η καριέρα ερευνάται»

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεσηκώσει στην La Liga τα όσα έγιναν στον αγώνα ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αλμερία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τις παρεμβάσεις του VAR που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, με τους Μερένγκες να επωφελούνται σε τρεις συγκεκριμένες φάσεις που καθόρισαν την αναμέτρηση.

Ο Τσάβι μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις, ρωτήθηκε για τη διαιτησία στο «Μπερναμπέου» και προτίμησε να μην τοποθετηθεί ευθέως, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι η Ρεάλ ευνοείται από τους διαιτητές της La Liga. Λίγα 24ωρα μετά η Βασίλισσα αποφάσισε να απαντήσει μέσω του υπεύθυνου του επίσημου καναλιού της.

Ο Χεσούς Αλθάιντε απάντησε εκ μέρους των Μαδριλένων και επιτέθηκε στον Τσάβι, τονίζοντας ότι όλη η καριέρα του Καταλανού ερευνάται λόγω της υπόθεσης Νεγκρέιρα.

«Είναι περίεργο που ο Τσάβι βλέπει κάτι ύποπτο. ενώ όλα αυτά τα χρόνια τα έβλεπε όλα φυσιολογικά. Η ομάδα του πλήρωνε τον Νεγκρέιρα και συνολικά του έδωσε 8 εκατομμύρια ευρώ. Εννοώ σε όλη την καριέρα του Τσάβι. Για 200 χρόνια. Έχουμε μετρήσει τουλάχιστον 600 παιχνίδια του Κύριου Τσάβι για αυτήν την περίοδο που ερευνάται η ομάδα του», δήλωσε ο υπεύθυνος του επίσημου καναλιού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Αγκάλιασε την δεύτερη θέση η Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Σοσιεδάvs Βαλένθια 1-0-Φουλ για Ευρώπη η μια, εκτός στόχου η άλλη
Στις 6 Ιουνίου η ψηφοφορία για την πρόταση της Γούλβς για κατάργηση του VAR
Νάπολι και Ατλέτικο προστέθηκαν στην λίστα των ενδιαφερόμενων για τον Γκρίνγουντ
Βαριές καταγγελίες δημοσιογράφου για απειλές από Αλέγκρι-«Θα σου κόψω τα αυτιά και θα σου σπάσω τα μούτρα»
Ανατροπή στην υπόθεση Τούχελ ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για ανανέωση
Κλείδωσε το Champions League με τρομερό Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης
Ο Βλάχοβιτς έστεψε Κυπελλούχο τη Γιουβέντους
Τρίποντα Ευρώπης για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι
Θέλει τον Μπρούνο Φερνάντες στην Αλ Νασρ ο Ρονάλντο