Ξεκαθαρίζει για Τσίκο η Ανόρθωση-«Καθαρά αγωνιστικός ο λόγος που δεν έπαιξε»

Για την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη, τα αγωνιστικά δεδομένα αλλά και το θέμα με τον Τσίκο, μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφόρου.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM o εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης ανέφερε ότι, «ήταν ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν ήθελε και ειδικά κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικούμε τα ίδια πράγματά. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Ήταν λίγες οι καλές φάσεις. Οφείλουμε να το παραδεχθούμε ότι ο Άρης εκμεταλλεύτηκε δικά μας λάθη και μας τιμώρησε. Θα μπορούσε κάλλιστα το ημίχρονο να τέλειωνε με 1-0 υπέρ μας μετά τη φάση του Γκασάμα. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Πρέπει να προχωρήσουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα είπε ότι, «το πρόβλημα που προέκυψε είναι αυτό με τον Καστέλ. Αναμένουμε τις εξετάσεις για να πούμε περισσότερα. Εκτός θα είναι και ο Ιωάννου που θα εκτίσει την τιμωρία του αλλά και ο Γκερέρο. Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Περέα που θα δούμε στην πορεία».

Για το θέμα με τον Τσίκο πρόσθεσε πως, «να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν αναφέρομαι μόνο στον Τσίκο. Οποιοσδήποτε παίκτης είναι στην αποστολή είναι γιατί είναι σε θέση να παίξει. Αρμόδιος για να επιλέγει ποιος θα παίξει είναι ο προπονητής μας. Ήταν καθαρά αγωνιστικός ο λόγος που δεν έπαιξε».

Απευθυνόμενος στον κόσμο της Ανόρθωσης ο Δημήτρης Χριστοφόρου είπε ότι, «απευθυνόμαστε στον κόσμο της Ανόρθωσης σχετικά με το σχέδιο Κας-Γκολ. Μιλήσαμε για 2 χιλιάδες κασκόλ και είναι ένας στόχος που δεν έχουμε πιάσει. Η διάθεση του κασκόλ έχει μειωθεί σημαντικά. Καλούμε τον κόσμο να ανταποκριθεί. Επίσης είναι πολύ χαμηλή η προπώληση με τη Δόξα και αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε ήττα φέρνει απογοήτευση, αλλά η φετινή προσπάθεια γίνεται με πολλή κόπο και μόχθο και σημαντικό κομμάτι της εξίσωσης είναι ο κόσμος».

Για τα μεταγραφικά και την τέταρτη προσθήκη, είπε πως, «υπάρχουν επαφές για μια ακόμα προσθήκη όμως για να έρθει παίκτης θα πρέπει να αξιολογηθεί ότι είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Εάν δεν βρεθεί αυτός ο παίκτης, τότε δεν θα γίνει μεταγραφή».

Για τη χθεσινή συνάντηση με την ΚΟΠ και το Τμήμα Διαιτησίας ανέφερε πως, «τέθηκε το ζήτημα που αφορά στη διαιτησία, τον τρόπο επιλογής των διαιτητών και όλα αυτά τα θέματα. Δόθηκαν απαντήσεις από τον κ. Μεσσίνα. Εισερχόμαστε σε κρίσιμη περίοδο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις επιλογές που γίνονται. Στόχος όπως είπε ο κ. Μεσσίνα είναι να περνάνε απαρατήρητοι οι διαιτητές».

Για το μέτρο που αποφασίστηκε για απαγόρευση μετακίνησης πρόσθεσε πως, «για να υπάρξει άρση του μέτρου θα πρέπει να μην γίνει κάτι τις επόμενες ημέρες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ο κόσμος και όλοι όσοι εμπλεκόμαστε».

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος