Τα βάζει με το Μάριο Αντωνίου ο Ολυμπιακός-«Είναι ανεπιθύμητος, ξεπέρασε τα εσκεμμένα»

Τα βάζει με τον Μάριο Αντωνίου ο Ολυμπιακός, μετά τον αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, με την ομάδα της Λευκωσίας να κάνει λόγο για λανθασμένες υποδείξεις offside, ενώ τον κατηγορεί ότι παρακίνησε τον επόπτη να σηκώσει καθυστερημένα τη σημαία.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «ως Ολυμπιακός Λευκωσίας, θέλουμε να εκφράσουμε την οργή μας για την χθεσινή διαιτησία του κ. Μάριου Αντωνίου. Αποτελεί πάγια πολιτική του Σωματείου μας, να μην σχολιάζουμε μέσω επίσημων ανακοινώσεων την οποιαδήποτε διαιτησία η τον οποιοδήποτε διαιτητή, όμως ο συγκεκριμένος ξεπέρασε τα εσκεμμένα».

Στην ανακοίνωση του, ο Ολυμπιακός σημείωσε πως «επαναλαμβανομένη σύμπτωση πλέον παύει να θεωρείται σύμπτωση και ο εν λόγω κύριος με τις διαιτητικές του αποφάσεις καθόρισε για ακόμη μια φορά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, όπως ακριβώς έπραξε και στο παιχνίδι του Α’ γύρου και πάλι κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλίμνιου. Εκεί όπου και πάλι είχε πάρει πάνω του λανθασμένη υπόδειξη offside, παρακινώντας ξεκάθαρα τον Επόπτη ούτως ώστε να σηκώσει καθυστερημένα την σημαία, ακυρώνοντας μας καθαρό γκολ, με το οποίο θα διπλασιάζαμε τα τέρματα μας».

Καταλήγοντας, η ομάδα της Λευκωσίας υπέδειξε πως «η χθεσινή λανθασμένη υπόδειξη του δεύτερου πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας και ταυτόχρονα η αποβολή του ποδοσφαιριστή μας έκριναν το παιχνίδι το οποίο για καλή μας τύχη ήταν και πάλι τηλεοπτικό. Από σήμερα για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο κ. Μάριος Αντωνίου είναι ανεπιθύμητος και οποιοσδήποτε μελλοντικός του ορισμός σε αγώνα της ομάδας μας θα θεωρείται πρόκληση».

Δειτε Επισης

«Μιλάς του κόσμου, δίνει λεφτά και κλαίει γιατί φτάσαμε σε αυτή τη δύσκολη θέση»
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Η προσοχή στραμμένη σε ΓΣΠ και Αρένα
ΒΙΝΤΕΟ: Μπούκαραν στη συνέντευξη Τύπου και... τρέλαναν τον Ηλία Χαραλάμπους οι παίκτες του
Το σήκωσε η Ομόνοια Αραδίππου και ανεβαίνει επίσημα με Ομόνοια 29Μ και ΕΝΠ
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς