«Ο προϋπολογισμός της ομάδας θα μειωθεί αισθητά και όποιος δεν δεχτεί θα πρέπει να αποχωρήσει»

Ανησυχία εκφράζουν από πλευράς Ολυμπιακού, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και προσωπικό επιτελείο, για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις των μαυροπρασίνων.

Όπως αναφέρεται μέσω ανακοίνωσης, «οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Λευκωσίας, νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μας.

Από την πρώτη μέρα, όλοι ανεξαίρετος δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχει η ομάδα το στόχο της ανόδου, παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε η αντιμετωπίζουμε. Τους τελευταίους δυο μήνες (Νοέμβριο και Δεκέμβριο), ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο αλλά και προσωπικό της ομάδας, γίναμε μάρτυρες λανθασμένων χειρισμών όσον αφορά τους μισθούς των ποδοσφαιριστών αλλά και όσων απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. Καθυστερημένες πληρωμές, μισοί μισθοί και σε κάποιες περιπτώσεις απλήρωτοι υπάλληλοι. 

Όλα αυτά οδήγησαν σε σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα σε αρκετά μέλη της ομάδας. Επίσης θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο το τεχνικό επιτελείο να είναι απλήρωτο για περισσότερους από δυο μήνες και ακόμη χειρότερο, ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες να μην έχουν λάβει ακόμη τα δεδουλευμένα τους. 

Επιπρόσθετα, η ομάδα τις τελευταίες βδομάδες λειτουργεί χωρίς αρχηγό ποδοσφαιρικού τμήματος (team manager), πράγμα που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την ομαλή λειτουργία της ομάδας στις καθημερινές ανάγκες αλλά και στην καθημερινότητα ειδικά των ξένων ποδοσφαιριστών. Παράλληλα σε κάποιες προπονήσεις η ομάδα δεν είχε ούτε φυσιοθεραπευτή, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την υγεία του κάθε ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της προπόνησης. 

Παρόλα τα πιο πάνω και τις όποιες δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο αλλά και το προσωπικό της ομάδας, έμειναν συγκεντρωμένοι στο στόχο με υπομονή, επιμονή και επαγγελματισμό. 

Ο λόγος της ανακοίνωσης μας είναι ότι με βάση και την τελευταία ενημέρωση που είχαμε, η επιθυμία της παρούσας διοίκησης είναι η μείωση του προϋπολογισμού, μέσω αναπροσαρμογής συμβολαίων στους ποδοσφαιριστές. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, ιδιαίτερα όταν όλα τα παραπάνω έφτασαν σε εμάς μόλις 48 ώρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.  

«Ο προϋπολογισμός της ομάδας θα μειωθεί αισθητά και όποιος δεν δεχτεί θα πρέπει να αποχωρήσει» μας ανέφεραν. Θεωρούμε πως μια τέτοια εξέλιξη θα αποδυναμώσει την ομάδα, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την επιστροφή του Ολυμπιακού Λευκωσίας, εκεί που του αξίζει.

Με εκτίμηση οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό επιτελείο του Ολυμπιακού Λευκωσίας».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου