Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια σε ΓΣΠ και Αμμόχωστος-Τι προνοεί η προκήρυξη (pics)

Την αναβολή των αγώνων ΑΕΖ -Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσας, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, ανακοίνωσε η ΚΟΠ.

Συγκεκριμένα, και στα δύο παιχνίδια ο διαιτητής έκρινε πως ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι στην κατάσταση που χρειάζεται, για να μπορεί να διεξαχθούν τα παιχνίδια.

Σε ανακοίνωση της η ΚΟΠ αναφέρει πως, «ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ των ομάδων της ΑΕΖ και της Ανόρθωσης στο Στάδιο Vitex «Αμμόχωστος - Επιστροφή»,  δεν θα διεξαχθεί λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου».

Εικόνες από το Αμμόχωστος

30

40

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε και η ανακοίνωση για τον αγώνα στο ΓΣΠ. «Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ των ομάδων του ΑΠΟΕΛ και της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών στο Στάδιο ΓΣΠ,  δεν θα διεξαχθεί λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου», ανέφερε η Ομοσπονδία.

Εικόνες από το ΓΣΠ

1

CHA_2218

Tι προνοεί η προκήρυξη

Αγώνας που αναβάλλεται ή δεν διεξάγεται ή διακόπτεται από οποιαδήποτε αιτία, όχι όμως από υπαιτιότητα των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, ή αγώνας που κρίνεται ότι θα πρέπει να επαναληφθεί, θα διεξάγεται ή επαναλαμβάνεται στο ίδιο Στάδιο ως ακολούθως:

15.2 Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σε καθημερινή ημέρα, εκτός των πιο πάνω περιπτώσεων, θα διεξάγεται την αμέσως επομένη Τετάρτη εκτός αν υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου ή Ευρωπαϊκοί αγώνες όπου μια εκ των δύο ομάδων λαμβάνει μέρος ή αν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της Εθνικής Ανδρών, ή αν εμπίπτει σε Διεθνείς ημερομηνίες της FIFA.

15.3 Σε περίπτωση που ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί ως ορίζεται πιο πάνω, θα διεξάγεται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη.

Σε περίπτωση που ο αγώνας δεν μπορεί να ορισθεί όπως προβλέπεται από το άρθρο 15 πιο πάνω, αυτός θα ορίζεται να διεξαχθεί κατά την πρώτη ελεύθερη για τα δύο ενδιαφερόμενα Σωματεία ημέρα.»

Δειτε Επισης

«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας