Η θέση της Ανόρθωσης για Αρμπολέδα και Τσίκο και το πέναλτι που ζήτησε η Καρμιώτισσα

Στο νικηφόρο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα αλλά και τους Αρμπολέδα και Τσίκο αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο στο 1ο ημίχρονο η ομάδα ήταν ανώτερη και θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο προβάδισμα. Στο 2ο μέρος κάπου ισορρόπησε το παιχνίδι ο αντίπαλος. Ήταν μια σημαντική νίκη, έδωσε τρεις βαθμούς. Διαμορφώθηκαν κάποια δεδομένα που μας επιτρέπουν αν είμαστε σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση. Υπάρχει η ευκαιρία το Σάββατο το βράδυ να κοιμηθούμε στην κορυφή, κάτι το που ασφαλώς θα επιδιώξουμε», δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας της Αμμοχώστου.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα είπε πως, «η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά. Έχουμε κι αύριο μια προπόνηση και από εκεί και πέρα θα μιλήσει το χορτάρι του ΓΣΠ. Ο Μιχάλης Ιωάννου έχει πιθανότητες να βρεθεί όπως και ο Κάργας. Οι πιθανότητες του πρώτου είναι περισσότερες».

Για τον Αρμπολέδα και τον Τσίκο είπε πως, «θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή για το ντέρμπι. Η περίπτωση του Αρμπολέδα είναι μέσα σε αυτές που είναι σε επαφές για ανανέωση της συνεργασίας μας. Ο Τσίκο είναι πλέον αδικαιολόγητος απών από τις προπονήσεις της ομάδας. Είναι ένα ζήτημα που εμπίπτει στους εσωτερικούς κανονισμούς και ότι προνοείται θα εφαρμοστεί στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή».

Για το αίτημα της Ανόρθωσης για ξένους διαιτητές ο Δημήτρης Χριστοφόρου ανέφερε πως, «νομίζω το εξηγήσαμε σε μια διευκρινιστική ανάρτηση. Λόγω της σημασίας του αγώνα θα ήταν προτιμότερο η διαιτητική ομάδα να αποτελείται από ξένους οι οποίοι να είναι και κατάλληλοι να σφυρίξουν ένα τόσο μεγάλης σημασίας αγώνα. Από τη στιγμή που είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι σύμφωνοι να απαρτίζεται από ξένους η διαιτητική ομάδα, τότε δεν υπάρχει το ζήτημα να μην είναι».

Για το πέναλτι που διαμαρτυρήθηκε η Καρμιώτισσα είπε ότι, «αν μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε μεμονωμένους αγώνες, μπορούμε να πούμε και για το συγκεκριμένο αγώνα. Αν ήταν σωστές οι διαιτητικές αποφάσεις δεν θα φτάναμε να παίζαμε 11 με 11 στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο».

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος