Τα δεδομένα με Ρενάτο Σάντσες και Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός εμπλέκεται στην υπόθεση απόκτησης του Ρενάτο Σάντσες που φεύγει από τη Ρόμα και τον θέλει και η Μπεσίκτας. Πήρε το πολωνικό διαβατήριο ο Χέσε.

Το όνομα του Ρενάτο Σάντσες προέκυψε χθες για τον Ολυμπιακό, με τη γαλλική εφημερίδα «Parisien» να τον εμπλέκει σε σενάριο απόκτησης του Πορτογάλου μέσου. Ο 26χρονος μέσος ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν και αγωνίζεται δανεικός στη Ρόμα. Ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο Παρίσι.

Επειδή όμως δεν υπάρχει θέση γι’ αυτόν στην Παρί, το πιθανότερο σενάριο είναι να δοθεί εκ νέου δανεικός. Κι εκεί εμπλέκεται τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Μπεσίκτας, την τεχνική ηγεσία της οποίας ανέλαβε προ ημερών ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Σάντσες είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί από αμυντικός χαφ έως δεκάρι και έχει εμπειρία και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να τον εντάξει στο ρόστερ του, ωστόσο δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, καθώς ο Πορτογάλος άσος ενδεχομένως να μην πειστεί να αγωνιστεί, έστω και για ένα εξάμηνο στην Ελλάδα.

Πάντως, μάνατζέρ του είναι ο Ζόρζε Μέντες, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τους «ερυθρόλευκους» και ίσως αυτό παίξει τον ρόλο του στις συζητήσεις.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

«Η Γαλατάσαραϊ άρπαξε τον Ελ Κααμπί»
Βιεϊρίνια: Θέλω να σηκώσουμε την κούπα, διψάμε για τίτλους
Ερυθρόλευκος θρίαμβος που γκρέμισε την ΑΕΚ από την κορυφή της Super league
Διέλυσε και τον Παναθηναϊκό, πέρασε πρώτος και πάει φουλ για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τα πρώτα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Conference League
Παραιτήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Αλέξης Κούγιας
Δεύτερος τελικός μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα για τον ΠΑΟΚ, ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ερυθρόλευκη αντίδραση ή κιτρινόμαυρος τίτλος;
Οριστικά χωρίς κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό
Συζητήσεις Σπόρτινγκ-Παναθηναϊκού για Ιωαννίδη, δίνει κοντά στα 20 εκατομμύρια