«Μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ, θα κληθεί για απολογία ο Τσίκο»

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και την περίπτωση του Τσίκο, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «δεν μας βγήκε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Πρέπει άμεσα να ανασυνταχτούμε και να δούμε το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Θα μπορούσαμε ακόμα και με δέκα παίκτες να πάρουμε την ισοπαλία. Ο Τεχέρα θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Αρτυματάς, Ιωάννου και Κάργας θα το παλέψουν για αποστολή. Ο Μιχάλης έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Πιο δύσκολα ο Αρτυματάς»

Για τον Τσίκο είπε ότι, «είναι στην Κύπρο. Όντως είναι στην 27άδα της Αγκόλας. Οι επιλαχόντες δεν είναι με τους υπόλοιπους. Θα κληθούν αν το αποφασίσει ο προπονητής. Ήρθε στην Κύπρο πολύ καθυστερημένα. Δεν συμμετείχε στην προπόνηση. Με βάση τους εσωτερικούς κανονισμούς θα κληθεί σε απολογία και θα αποφασιστεί τι θα γίνει»

Για το εμπάργκο πρόσθεσε πως, «έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να διευθετηθεί το εμπάργκο. Μέχρι την Παρασκευή θα είναι οριστικά διευθετημένο για να εγγραφεί ο Μακούν. Θα γίνουν ακόμα δύο κινήσεις. Ένας μεσοεπιθετικός και ένας μέσος.»

Για την κροτίδα κοντά στον Αρμπολέδα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης είπε ότι, «δεν έγινε μόνο στο παιχνίδι μας τέτοιο περιστατικό. Είναι πολύ επικίνδυνο. Δεν αφορά μόνο οπαδούς συγκεκριμένης ομάδας. Είναι λυπηρό και είναι ενάντια στο ποδόσφαιρο. Εάν χρειάζεται να διακοπούν αγώνες για να σταματήσουν τέτοια φαινόμενα, να διακοπούν. Είναι καταδικαστέα όλα αυτά από όλες τις ομάδες»

Δειτε Επισης

BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal