Αναλαμβάνουν δράση για εκτόνωση της έντασης των οργανωμένων Ανόρθωση και ΑΕΚ-«Τίποτα δεν χωρίζει τις δύο ομάδες»

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπειών των Δ.Σ. των Σωματείων Ανόρθωσης και ΑΕΚ, με θέμα συζήτησης την οπαδική βία και την ποικιλότροπη έκφραση της εντός της πόλης», όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των δύο ομάδων, που ανέλαβαν πρωτοβουλία για εκτόνωση της έντασης.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν κοινή διαπίστωση ότι η οποιαδήποτε έκφραση βίας είναι καταδικαστέα.

«Συμφωνήθηκε ότι τα Δ.Σ. θα επενδύσουν κάθε δυνατή προσπάθεια προς εκτόνωση της έντασης που επικρατεί στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών των δύο Σωματείων και θα προβούν σε διάφορες δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα, τα Δ.Σ. των δύο Σωματείων στέλνουν το μήνυμα ότι «πέρα του αγωνιστικού ανταγωνισμού, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να χωρίζει τα δύο Σωματεία και καλούν τους οπαδούς τους να ρίξουν τους τόνους».

Δειτε Επισης

«Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, αν βάζαμε ένα γρήγορο γκολ ίσων να ήταν πιο εύκολο το έργο μας»
Ξεκίνημα με νίκη για την Εθνική Κύπρου στα προκριματικά του Μουντιάλ
Τον Απρίλιο το 26ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εκπαιδευτικών
Θλίψη στην Ανόρθωση... Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Ανδρέου Γεωργίου
Τα βάζει με Βρυωνίδη ο Απόλλων-«Η αξιοπιστία της Δικαστικής Επιτροπής έχει πληγεί ανεπανόρθωτα»
ΒΙΝΤΕΟ: «Κέρδισαν» οι χούλιγκανς στο ΑΕΛ-Ομόνοια-Διακόπηκε ο τρίτος τελικός Futsal
Φιλικοί αγώνες για Εθνικές Ελπίδων και Νέων
Νέα αρχή για την Εθνική Κύπρου-Ρίχνεται στην μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ 2026
Πρόσκληση στους εξώδιοικητικούς για συνέχιση του διάλογου και μήνυμα συσπείρωσης από τη Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ
Φαβορί για τη νίκη Εθνική Κύπρου και Ελλάδας με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet