Τα αποθεωτικά ποσταρίσματα από UEFA και Ρομάνο για τον Μουζακίτη

Ο Χρήστος Μουζακίτης πραγματοποίησε ένα ακόμη όνειρό του, συνεχίζοντας με κεκτημένη ταχύτητα τους τελευταίους μήνες. Ο θαυματουργός χαφ του Ολυμπιακού ντεμπούταρε με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 89o λεπτό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φινλανδία στη θέση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Κάπως έτσι, έγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίζεται σε επίσημο παιχνίδι με το εθνόσημο στο στήθος, με την UEFA αλλά και τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να κάνουν ορισμένα αποθεωτικά ποσταρίσματα.

«Ο 17χρονος Χρήστος Μουζακίτης.

Απρίλιος: Κατακτά το Youth League με τον Ολυμπιακό.

Σεπτέμβριος: Ντεμπουτάρει στην πρώτη ομάδα.

Νοέμβριος: Πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση με την Ελλάδα», έγραψε η UEFA και το συνόδευσε με μια διπλή φωτογραφία.

Για να ανεβάσει στον λογαριασμό του στη συνέχεια και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, λέγοντας πως ο Μουζακίτης αποτελεί βασικό γρανάζι στα πλάνα που κάνει ο Ολυμπιακός για το μέλλον του.

«Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει το μέλλον με βασικό κομμάτι του έργου τον Έλληνα 17χρονο ταλέντο Χρήστο Μουζακίτη. Τον Απρίλιο, ο μέσος κέρδισε το Uefa Youth League με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τον Σεπτέμβριο. Τώρα έκανε και το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας», έγραψε ο κορυφαίος δημοσιογράφος.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η Οβιέδο θέλει Μαξίμοβιτς, δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε ο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Αποχωρεί από τον Άρη μετά από επτά χρόνια ο Χουλιάν Κουέστα
Με 33 παίκτες στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός
«Πρώτος ο Μουζακίτης στην ψηφοφορία για Golden Boy Web»!
«Ο Άρης επιμένει για τον Βίκτορ Καρβάλιο»
Τα έξι γκολ της ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό απέναντι στην Βέστχοεκ
Στο στόχαστρο του ο Κάρλες Aλενιά
Aνακοίνωσε τον Πέδρο Τσιριβέγια ο Παναθηναϊκός