Κελαϊφί: «Μου αρέσει το Παρκ Ντε Πρενς, αλλά η Παρί χρειάζεται νέο γήπεδο σε 3-4 χρόνια»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, στάθηκε για ακόμα μια φορά στην αναγκαιότητα κατασκευής νέου γηπέδου που θα στεγάσει τους Παριζιάνους στο εγγύς μέλλον.

Μακριά από το «Παρκ Ντε Πρενς» φαντάζει το μέλλον της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι έχουν εκφράσει εδώ και καιρό δημόσια την επιθυμία τους να μετακομίσουν από το ιστορικό γήπεδο του Παρισιού για χάρη μιας νέας στέγης και τα σχέδιά τους κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε, ο πρόεδρος της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά της προθέσεις της διοίκησης, τονίζοντας πως η Παρί χρειάζεται νέο γήπεδο έτοιμο μέσα στην επόμενη τετραετία ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί τους γίγαντες της Ευρώπης.

«Μου αρέσει πολύ το ''Παρκ Ντε Πρενς''. Αν ακούσω την καρδιά μου, δεν θα φύγουμε. Αλλά σήμερα, όλοι στην Ευρώπη έχουν γήπεδα χωρητικότητας 80,90 και 100 χιλιάδων θεατών. Χρειαζόμαστε ένα τέτοιο γήπεδο, αλλιώς τελειώσαμε» ανέφερε αρχικά, ενώ σε ερώτημα για το αν πρόκειται για ζήτημα «ζωής ή θανάτου», απάντησε καταφατικά.

«Ναι. Είμαστε στη Γαλλία, αλλά επίσης αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη. Παίζουμε κάθε χρόνο στο Champions League. Αν θέλουμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με άλλες ομάδες χρειαζόμαστε το δικό μας γήπεδο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Χρειαζόμαστε ένα γήπεδο έτοιμο μέσα στα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια. Δεν έχουμε χρόνο να χάσουμε, αλλιώς θα μείνουμε πίσω από τα άλλα κλαμπ. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, να χτίσουμε το συντομότερο δυνατόν».

Δειτε Επισης

«Το trade Βαλαντσιούνας-Σάριτς μπορεί να ολοκληρωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο»
Αποσύρει τη φανέλα με το No20 στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Σκληρό μπρα ντε φερ για τον Όσιμεν-Η Νάπολι είπε όχι στα 70 εκατομμύρια της Γαλατάσαραϊ
«Ο Μαντουέκε ήθελε να φύγει, ήταν δική του απόφαση»
H Interpol εντόπισε τον Σλότερ-Θα καταθέσει στο Δικαστήριο για την υπόθεση με τα πλαστά διαβατήρια
«Έγινε αδύνατο για μένα να νικήσω τον Σίνερ ή τον Αλκαράθ, θα επιστρέψω τουλάχιστον μία φορά στο Wimbledon»
Η Ισπανία λύγισε την Ιταλία, που την ακολούθησε στα προημιτελικά-Kαταδικαστική ήττα για Πορτογαλία
Στο κάδρο για τον Ολυμπιακό ο Σαντίνο Αντίνο
Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντιόγκο Νασιμέντο
Η UEFA υποβίβασε την Κρίσταλ Πάλας στο Conference League-Στο Εuropa League η Nότιγχαμ Φόρεστ