«Υπάρχει συμφωνία με Αντόνιο Πριέτο, πιο οικονομική η επιλογή Καμορανέζι για προπονητής»

Τη συμφωνία με τον Αντόνο Πριέτο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Παράλληλα, μίλησε για την έλευση Καμορανέζι, αλλά και για το τεχνικό τιμ της «Κυρίας».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τον Αντόνιο Πριέτο: «Έγινε συμφωνία, θα υπογραφεί πριν την 1η του Δεκέμβρη. Δέχτηκε μια σημαντική μείωση και την αποπληρωμή των υπόλοιπων θα την πάρει από τον Μάιο του 2025. Θα είναι τεχνικός διευθυντής, ένας ενδιάμεσος κρίκος με τον προπονητή και την διοίκηση».

Για την επιλογή Καμορανέζι και το τεχνικό τιμ: «Ακούστηκαν ονόματα, κάποια ισχύουν κάποια άλλα δεν ισχύουν. Είναι ένας προπονητής που ως ποδοσφαιριστής διέπρεψε. Θα μεταφέρει και τις εμπειρίες του, ένα μεγάλο όνομα και φαντάζει ως η καλύτερη επιλογή και ως προπονητής. Θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί και στη νοοτροπία του κυπριακού ποδοσφαίρου.Μένει ο Αντώνης Γιωργαλλίδης ως προπονητής τερματοφυλάκων, ο Άγγελος Ευθυμίου θα είναι ο βοηθός του Καμορανέζι. Ο ίδιος ο προπονητής τον επέλεξε, καθώς θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στη νοοτροπία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Θα αποφασίσουμε μέσα στις επόμενες μέρες για τους υπόλοιπους.»

Για την πιθανότητα ανανέωσης: «Το συμβόλαιο είναι για έξι μήνες, γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε μακροχρόνιες δεσμεύσεις που μπορεί να αποδειχτούν καταστροφικές. Θα αξιολογηθεί το έργο του με το τέλος της αγωνιστική περιόδου. Αν είμαστε ικανοποιημένοι ως τότε, θα δούμε, δεν υπάρχει κάτι στο συμβόλαιο του. Το κόστος εργοδότησης με τους συνεργάτες του είναι λίγο πιο χαμηλό σε σύγκριση με τον προηγούμενο προπονητή».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου