Πλήγμα για τη Λίβερπουλ, χάνει για 5-6 εβδομάδες τον Κονατέ λόγω τραυματισμού στο γόνατο

Τεράστια απώλεια για τη Λίβερπουλ την ώρα που πάει... τρένο και είναι στην 1η θέση σε Premier League και Champions League.

Ο Ιμπραϊμά Κονατέ τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έπειτα από εξετάσεις διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο το οποίο θα τον αφήσει για 5-6 εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο διεθνής Γάλλος αμυντικός χάνει φυσικά το ντέρμπι της Κυριακής με την Σίτι και τα άλλα ματς έως το τέλος της χρονιάς στην Premier League και φυσικά εκείνο με την Τζιρόνα στο Champions League.

«Είναι τόσο εκνευριστικό που τραυματίστηκα λίγο πριν το τέλος του σπουδαίου για εμάς παιχνιδιού που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης. Τώρα ξεκινάει η αποθεραπεία μου και σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω και θα είμαι ακόμα καλύτερος» έγραψε στα social media ο Κονατέ.

Ο Σλοτ θα πρέπει να βασιστεί στους Τζο Γκόμεζ και Τζάρελ Κουάνσα για να τον αντικαταστήσουν στο κέντρο της άμυνας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ