Θάντερ-Μάβερικς 118-104: Στα ημιτελικά του NBA Cup με σούπερ Γκίλτζιους-Αλεξάντερ

Ο Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά για τους Θάντερ στη νίκη επί των Μάβερικς με 118-104, σφραγίζοντας την πρόκριση της Οκλαχόμα στα ημιτελικά του NBA Cup όπου βρίσκονται ήδη οι Μιλγουόκι Μπακς.

O SGA γέμισε τη stat-line του με 39 πόντους, 10/14 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 4/4 βολές, οκτώ ριμπάουντ, πέντε ασίστ, τρία κλεψίματα και ένα μπλοκ σε 38 λεπτά και η Οκλαχόμα θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον νικητή του ζευγαριού Γουόριορς-Ρόκετς.

Είναι χαρακτηριστικό πως η άμυνα των Θάντερ κράτησε τον Λούκα Ντόντσιτς στους 16 πόντους με 5/15 σουτ! Για τους Μάβερικς, οι Μάρσαλ και Τόμπσον σημείωσαν από 19 πόντους έκαστος ενώ ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε 17 πόντους, πέντε ασίστ και δύο ριμπάουντ σε 40 λεπτά.

Τα δωδεκάλεπτα: 32-24, 57-54, 90-73, 118-104.

Δειτε Επισης

Ενδυνάμωση της Νεολαίας Μέσω της Καλαθόσφαιρας από τον United Sports Cyprus
Σημαντική νίκη της Παρτιζάν επί της Παρί στην Euroleague
Δήμος Πάφου: Χορηγία συνολικού ύψους 60 χιλ. ευρώ σε αθλητικούς φορείς της πόλης
Η ΑΕΛ «έσπασε» το αήττητο της Ολυμπιάδας στο Βόλεϊ Γυναικών
Στη τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Futsal
Ασύλληπτο triple double του ΛεΜπρόν στη νίκη των Λέικερς
Σαρωτικοί Νάγκετς με... σβηστό triple double του Γιόκιτς
Ο Λιούις Χάμιλτον στα κόκκινα-Η πρώτη φωτογραφία με τη στολή της Ferrari
Formula 1: Έγραψε ιστορία η Μίλερ-Έγινε η πρώτη γυναίκα μηχανικός αγώνα
Επιβεβαίωσε τους φόβους για Γιούρτσεβεν ο Αταμάν: Κάταγμα και εκτός για 1-2 μήνες