Οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μαχαίρωσαν φίλο της Σέλτικ

Πολύ άσχημα εξελίχθηκε το ταξίδι στην Κροατία για δύο οπαδούς της Σέλτικ που θέλησαν να απολαύσουν από κοντά την ομάδα τους στο παιχνίδι του Champions League απέναντι στην Ντινάμο την Τρίτη (10/12| 0-0).

Ο σύλλογος επέστησε την προσοχή των φιλάθλων του πριν το ταξίδι, προειδοποιώντας τους να μη φορούν πράσινα και λευκά διακριτικά και να κυκλοφορούν σε ομάδες αλλά οι μπελάδες δεν αποφεύχθηκαν. Όπως γνωστοποίησε η κροατική αστυνομία, ένας 38χρονος άνδρας έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι από έξι νεαρούς που του απείλησαν με θάνατο, τον χτύπησαν και του έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα. Ο Σκωτσέζος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όντας βαριά τραυματίας, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα.

Επίσης, θύμα επίθεσης και άγριου ξυλοδαρμού έπεσε κοντά στο ίδιο σημείο ακόμα ένας οπαδός της Σέλτικ. Ο 19χρονος κατήγγειλε πως «χωρίς κανέναν λόγο» τού επιτέθηκαν Κροάτες, που τον χτύπησαν και τον παράτησαν σε μια «εξευτελιστική στάση» στον δρόμο.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε Φαν Μπρόνκχορστ για το επιτελείο του Σλοτ η Λίβερπουλ
Ανακοινώθηκε από τη Ρέξαμ στα 40 του χρόνια ο Άσλεϊ Γιανγκ
Το μήνυμα του Μπαπέ μετά τη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση
Έβγαλε νέα φανέλα και... προειδοποιεί η Μπαρτσελόνα
Ομοφοβικά συνθήματα πήγαν να τινάξουν στον αέρα το Ντόρτμουντ-Μοντερέι
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουάνσα από τη Λίβερπουλ η Λεβερκούζεν
Oμάδας της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει 50 εκατομμύρια για τον Κεν
Έριξε άκυρο στη Μπάγερν για τον Λουίς Ντίας η Λίβερπουλ
Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ξεχωρίζει το Παρί-Μπάγερν
Πλησιάζει στην Άρσεναλ ο Γκιόκερες