Οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μαχαίρωσαν φίλο της Σέλτικ

Πολύ άσχημα εξελίχθηκε το ταξίδι στην Κροατία για δύο οπαδούς της Σέλτικ που θέλησαν να απολαύσουν από κοντά την ομάδα τους στο παιχνίδι του Champions League απέναντι στην Ντινάμο την Τρίτη (10/12| 0-0).

Ο σύλλογος επέστησε την προσοχή των φιλάθλων του πριν το ταξίδι, προειδοποιώντας τους να μη φορούν πράσινα και λευκά διακριτικά και να κυκλοφορούν σε ομάδες αλλά οι μπελάδες δεν αποφεύχθηκαν. Όπως γνωστοποίησε η κροατική αστυνομία, ένας 38χρονος άνδρας έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι από έξι νεαρούς που του απείλησαν με θάνατο, τον χτύπησαν και του έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα. Ο Σκωτσέζος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όντας βαριά τραυματίας, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα.

Επίσης, θύμα επίθεσης και άγριου ξυλοδαρμού έπεσε κοντά στο ίδιο σημείο ακόμα ένας οπαδός της Σέλτικ. Ο 19χρονος κατήγγειλε πως «χωρίς κανέναν λόγο» τού επιτέθηκαν Κροάτες, που τον χτύπησαν και τον παράτησαν σε μια «εξευτελιστική στάση» στον δρόμο.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Ο Χακίμι ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί έως το 2029
Champions League: Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους «16» και οι «μεγάλοι» που κινδυνεύουν
Η Ντόρτμουντ προσπαθεί να διορθώσει το λάθος με τον Σαχίν
Ρεάλ Μαδρίτης: Έγραψε ιστορία, έγινε ο πρώτος σύλλογος με οργανικά έσοδα πάνω από 1 δισ. τη σεζόν 2023-24
Ανάμεικτα τα συναισθήματα του Β. Παυλίδη μετά το χατ-τρικ αλλά την ήττα από την Μπάρτσα
Παίζει για τη «ζωή» της η Σίτι στο Παρίσι
Στο πάνθεον ο μυθικός Παυλίδης, απίθανη ανατροπή της Μπαρτσελόνα με… 5-4
Κάρλο Αντσελότι: «Δεν φεύγω από τη Ρεάλ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια
Μάντσεστερ Σίτι: Κι επίσημα κάτοικος «Έτιχαντ» ο Βίτορ Ρέις!
Αυλαία για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League