Άρσεναλ: Συναγερμός για τους Gunners, αποχώρησε με πατερίτσες ο Σάκα

Ο Μπουκάγιο Σάκα αποχώρησε τραυματίας στο 25ο λεπτό του αγώνα της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας (5-1), προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις των Gunners.

Ο Άγγλος εξτρέμ, που φέτος μετράει 9 γκολ και 13 ασίστ, αντικαταστάθηκε από τον Τροσάρ, αφού βρέθηκε στο έδαφος κρατώντας τον δικέφαλο μηριαίο του. Οι κάμερες κατέγραψαν τον Σάκα να κάθεται στο χορτάρι με εμφανή δυσφορία, πριν αποχωρήσει προσεκτικά με τη βοήθεια των φυσιοθεραπευτών της ομάδας.

«Είμαστε αρκετά ανήσυχοι για τον τραυματισμό του Σάκα. Έπιασε τον δικέφαλο μηριαίο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Θα πρέπει να αξιολογηθεί η κατάστασή του, αλλά ναι, ανησυχούμε αρκετά» ανέφερε χαρακτηριστικά o 42χρονος τεχνικός.

Δειτε Επισης

«Ο Φόντεν να ακολουθήσει το παράδειγμα του Χάαλαντ»
Επίσημη η βόμβα Σέρχιο Ράμος στη Μοντερέι
Επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του Λισάντρο Μαρτίνες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Οι βιόλα πάτησαν την πρωταθλήτρια και ονειρεύονται Champions League
Πάρτι στο Άνφιλντ και ραντεβού στο Γουέμπλεϊ με την Νιούκαστλ για τη Λίβερπουλ
Πεντάσφαιροι μπλαουγκράνα, διέλυσαν τις νυχτερίδες και έφυγαν για τα ημιτελικά
Η Νιούκαστλ τρόλαρε την Άρσεναλ για το «κατηγορώ» του Αρτέτα στην μπάλα του League Cup
Ο Μαρσέλο σταμάτησε το ποδόσφαιρο: «Το ταξίδι μου ως παίκτης τελείωσε, αλλά έχω ακόμη πολλά να δώσω στο ποδόσφαιρο»
Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση θρίλερ στα ημιτελικά για την Ρεάλ, 3-2 την Λεγανές
«Ίσως να μην υπάρχουν πολλοί προπονητές με τόσο καλό ρόστερ όπως εγώ»