Κερδίζουν και χωρίς Γιάννη οι Μπακς

Παρά τις απουσίες των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν από το Σικάγο και τους Μπουλς με 112-91.

Ο Ντοκ Ρίβερς δεν είχε στη διάθεσή του τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ όπως οι Μπακς δεν είχαν πρόβλημα στο Σικάγο και επικράτησαν των Μπουλς για την 2η σερί νίκη τους.

Παρά τις απουσίες βγήκαν μπροστά οι Λόπεζ, Μίντλετον και Πόρτις για τα «ελάφια». Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εύκολα των «ταύρων» αφού βρέθηκαν μέχρι και το +23 (57-34), με τον Λόπεζ να είναι πρώτος σκόρερ με 21 πόντους (3/6 τρίποντα), ο Μίντλετον είχε επίσης 21 πόντους, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις μέτρησε double - double με 19 πόντους και 19 ριμπάουντ.

Από την άλλοι οι Μπουλς παρά τους 17 πόντους του Βούτσεβιτς και τα 12 ριμπάουντ του, όπως και τους 14 πόντους του ΛαΒίν δε μπόρεσαν να αποτρέψουν τη δεύτερη σερί ήττα με 112-91.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν τα ρόστερ των τριών ομάδων του All-Star Game 2025
Ποιοι είναι οι δύο Έλληνες ψηλοί που δίνουν «μάχη» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός (vids)
Ακυρώθηκε η κυκλοφορία του Football Manager 2025-Η ανακοίνωση των Sega και Sports Interactive
Επισκέφθηκαν το Σπύρος Κυπριανού στελέχη της FIBA-Ενημερώθηκαν για την πορεία του εργού
Πήρε τ' όπλο του ο Ναν και ο Παναθηναϊκός κατάπιε με κατοστάρα την Εφές
Kλείδωσαν οι ομάδες του All Star στο NBA-Ποιοι θα είναι οι συμπαίκτες του Αντετοκούνμπο
Ήττα αλλά πρόκριση για ΠΑΟΚ στο Europe Cup
Επιβλητικό πέρασμα του Ολυμπιακού από το Παρίσι για τη EuroLeague
Χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς νίκησαν 102-112 τους Χόρνετς με εξαιρετικούς Πόρτις και Λίλαρντ
Τρεις αγώνες για 17η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League