Γιαμάλ: Έβαλε... φρένο στις συγκρίσεις με τον Μέσι-«Υπάρχει μόνο ένας»

Ο Λαμίν Γιαμάλ μίλησε για όσα θαυμάζει στον Λιονέλ Μέσι, τον αποθέωσε και έβαλε... τέλος στις συγκρίσεις με τον θρύλο της Μπαρτσελόνα.

Κάτι η Masia και η Μπαρτσελόνα, κάτι το μαγικό αριστερό πόδι και τα σπουδαία του κατορθώματα πριν καν κλείσει τα 18, ήταν σχεδόν αναπόφευκτο ο Λαμίν Γιαμάλ να βαφτιστεί «νέος Μέσι». Ωστόσο, ο ίδιος, μιλώντας στη Mundo Deportivo, απέφυγε να βάλει τον εαυτό του στην ίδια κουβέντα με τον Pulga και του... υποκλίθηκε.

«Αυτό που θαμάζω πιο πολύ στον Μέσι είναι η άνεση με την οποία κάνει τα πάντα. Είναι σε έναν τελικό και μπορεί να περάσει για πλάκα τέσσερις παίκτες. Όσοι παίκτες και αν τα πηγαίνουν καλά, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος σαν αυτόν. Ο Μέσι είναι μόνο ένας», είπε αρχικά ο Γιαμάλ και στη συνέχεια προσέθεσε πως: «Είμαι σίγουρος ότι θέλει να κερδίσει κι άλλους τίτλους και ακόμα ένα Μουντιάλ. Είναι δύσκολο να ηρεμήσεις όταν κερδίζει τίτλους κι αυτός δεν ηρέμησε ποτέ. Τα είχε πάρει όλα, Champions League, Χρυσές Μπάλες... Αλλά δεν σταμάτησε. Πάντα θέλει περισσότερα».

Δειτε Επισης

Μπάλντοκ: Ο Γουάιλντερ ύψωσε τη φανέλα του μετά τη νίκη στο ντέρμπι του Σέφιλντ (vid)
Θριάμβευσε στο ντέρμπι με... the Arsenal way
Φιορεντίνα-Παναθηναϊκός: Προκλητικός ο Κιν, χαιρετούσε τον Μλαντένοβιτς όταν αποβλήθηκε
Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: Ματσάρα με θέα τον τίτλο!
Βιγιαρεάλ–Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Ανατροπή, απόδραση και μόνη πρώτη (vid)
Στοπ της Ουνιόν στην Μπάγερν-Νίκη της Άουγκσμπουργκ επί της Βόλφσμπουργκ
Κακό κλίμα ανάμεσα σε παίκτες της Ρεάλ και τον Βινίσιους (pics)
Σάλος στο Μεξικό-Το θρυλικό Estadio Azteca αλλάζει όνομα προκαλώντας την οργή των φιλάθλων
Αναβολή στην επιστροφή του Νειμάρ στην εθνική Βραζιλίας λόγω τραυματισμού
Ο Αλβάρες έγινε πρωτοσέλιδο για τη διπλή επαφή στο πέναλτι και τώρα παίζει για την επίθεση της Λίβερπουλ