Κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου

Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρά αδικήματα.

Ο ίδιος από τον περασμένο Μάρτιο είχε βρεθεί στο επίκεντρο έρευνας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και κατόπιν της ολοκλήρωσής της από Εισαγγελία, κρίθηκε απαραίτητη η παραπομπή του σε δίκη, καθώς τα στοιχεία που βρέθηκαν ήταν ιδιαιτέρως επιβαρυντικά.

Ο Γκραβίνα στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί και για απόπειρα δωροδοκίας 250.000 ευρώ, σε μία υπόθεση όπου είχε εμπλακεί και το όνομα του προέδρου της Λάτσιο.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου διότι έχει διαπράξει αδικήματα, την ώρα που οι εξηγήσεις που έδωσε ενώπιον των Αρχών δεν ήταν καθόλου πειστικές.

Ο Ιταλός πρόεδρος έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμος να θέσει ξανά την υποψηφιότητά του προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο της χώρας του. Αυτά ανέφερε στην Corriere della Sera, όμως η εμπλοκή του με τη μαφία και η απόκρυψη των οικονομικών του στοιχείων.

Πηγή: To10.gr

Δειτε Επισης

Η Μπρέντφορντ είπε το «ναι» στα 82 εκατ. ευρώ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μπουμό
Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε πρόταση της Σάρλοτ για τον Γιακουμάκη
Η συγκινητική κίνηση της Λίβερπουλ στη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Δεν εγκαταλείπει για Ντίας η Μπάγερν-Συνεχίζει τις επαφές με τον ίδιο και τη Λίβερπουλ
Δεν κρατιέται για Άρσεναλ ο Γκιόκερες-Πούλησε ήδη το σπίτι του στη Λισαβόνα
H Σαουδική Αραβία ετοιμάζει εξωφρενική πρόταση για τον Βινίσιους
Η Νάπολι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νόα Λανγκ
Η Μπαρτσελόνα θα διαφημίζει τη ΛΔ του Κονγκό για 44 εκατ. ευρώ
Ανοίγει ο δρόμος για ακόμα περισσότερους ξένους στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας
Αποχώρησε από την Αλ-Καντισίγια o Ομπαμεγιάνγκ