Αταμάν για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα: Ήταν πολύ δύσκολη, βελτιωθήκαμε αμυντικά στην τελευταία περίοδο

Μπορεί να αγχώθηκε αλλά ο Παναθηναϊκός στο φινάλε κέρδισε 90-89 την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στις νίκες στη Euroleague.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αταμάν, ανέφερε, χάσαμε στην τελευταία κατοχή από τη Μονακό, σήμερα κερδίσαμε στην τελευταία κατοχή. Παίξαμε επιθετική άμυνα στην Μπαρτσελόνα. Στην τελευταία περίοδο βελτιώσαμε την άμυνά μας. Είχαμε πρόβλημα στην επίθεση, επειδή έκλειναν πολύ στη ρακέτα. Βρήκαμε τρόπο να κρατήσουμε τον Μήτογλου στο '5'. Ανοίξαμε το γήπεδο. Ο Κέντρικ βρήκε περισσότερο χώρο να επιτεθεί και επίσης ο Ντίνος μόλις έκλειναν, βρήκε τρίποντο. Ήμασταν πίσω 11-12 πόντους στην τελευταία περίοδο. Πήραμε μία πολύ δύσκολη νίκη.

Για την άμυνα: «Κάθε φορά όταν παίζεις καλή άμυνα βρίσκεις τον τρόπο να κλέψεις μία μπάλα, να τους αναγκάσεις να πάρουν ένα δύσκολο σουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο καταλάβαμε ότι αν δεν είμαστε aggresive θα χάσουμε το παιχνίδι. Αρχίσαμε να παίζουμε aggresive και κρατήσαμε τη νίκη».

Δειτε Επισης

Στα ημιτελικά του Wimbledon με ανατροπή η Σαμπαλένκα
Με Νούρκιτς, Μούσα και Γκάρζα η κλήση της Βοσνίας ενόψει EuroBasket 2025
Μουζουρίδης: Το 2025 χρονιά-ορόσημο για την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκολα Γιόκιτς πανηγύρισε σαν τρελός τη νίκη του αλόγού του
Εμμανουήλ Καραλής: Θέλω να σταθεροποιηθώ στα μεγάλα ύψη, ξέρω πως είμαι ένας από τους καλύτερους
Γιαννακόπουλος για μεταγραφή Βαλαντσιούνας στον Παναθηναϊκό-«Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός»
Για πρώτη φορά trade 7 ομάδων στο NBA με... φόντο τον Ντουράντ στους Ρόκετς
F1, Μ. Βρετανία: Ο Νόρις νικητής εντός έδρας στο Σίλβερστον μετά την ποινή στον Πιάστρι
Στον Χατσάνοφ το πρώτο εισιτήριο για τους «8» του Wimbledon
Ομπράντοβιτς για Ιτούδη: «Κάποιες φορές νόμιζαν ότι θα πιαστούμε στα χέρια»