Δύο αγώνες τιμωρία στον Νόιερ για την πρώτη κόκκινη κάρτα μετά από 866 ματς

Mε δύο αγωνιστικές αποκλεισμό στο Κύπελλο, τιμωρήθηκε (5/12)-από την πειθαρχική επιτροπή της γερμανικής ομοσπονδίας- ο τερματοφύλακας και αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με τη Λεβερκούζεν στη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Ήταν η πρώτη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στην καρέρα του, στον 866ο αγώνα του σε ηλικία 38 ετών, μετά τη σύγκρουση με τον Ολλανδό Τζέρεμι Φριμπόνγκ την Τρίτη (3/12) στην «Allianz Arena».

Οι Βαυαροί, που έπαιξαν 10 εναντίον 11 για περισσότερα από 70 λεπτά, έχασαν 1-0 με γκολ του Νέιθαν Τέλα.

Η πειθαρχική επιτροπή της DFB αποφάσισε την τιμωρία του Νόιερ για δύο αγώνες Κυπέλλου, που θα γίνουν μόνο την επόμενη σεζόν, ενώ το συμβόλαιο του τερματοφύλακα με την Μπάγερν λήγει στις 30 Ιουνίου 2025.

Αν ο Νόιερ επεκτείνει το συμβόλαιό του, θα έχανε τους δύο πρώτους γύρους του Κυπέλλου Γερμανίας 2025/26 ή τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου και το Σούπερ Καπ Γερμανίας, εάν η Μπάγερν κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν 2024/25.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε από τη Μίλαν ο Μόντριτς
Η ισπανική Kυβέρνηση ετοιμάζει έρευνα για πιθανές πράξεις εξευτελισμού ατόμων με νανισμό στο πάρτι του Γιαμάλ
Κανονιέρης ο Γιόκερες-Έκλεισε στα 73.5 εκατομμύρια ευρώ η μεταγραφή του στην Άρσεναλ
BINTEO: H Τσέλσι κατακτούσε τον κόσμο και Σάντσο και Μαντουέκε ήταν σε συναυλία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ινφαντίνο φώναζε στον Τραμπ ν’ απομακρυνθεί, εκείνος αδιαφορούσε και οι παίκτες της Τσέλσι απορούσαν
Νέες αποκαλύψεις για το πάρτι του Γιαμάλ-«Ζητούσαν γυναίκες με συγκεκριμένες διαστάσεις στήθους»
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα