Τα βάζει με τους τραμπούκους ο Απόλλωνας-«Κατευθύνθηκαν εναντίον ανθρώπων που παλεύουν για την ομάδα»

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ καταδικάζει απερίφραστα και με τον πιο έντονο τρόπο τα όσα απαράδεκτα και ντροπιαστικά γεγονότα έλαβαν χώρα μετά την λήξη του ψεσινού αγώνα της Ομάδας μας, όπου εξασφαλίσαμε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού του Κυπέλου. Γεγονότα και συμπεριφορά, η οποία, πέραν του γεγονότος ότι προσβάλλουν την ιστορία της Ομάδας μας, κατευθύνθηκαν εναντίον ανθρώπων οι οποίοι παλεύουν για αυτή την ομάδα χρόνια, χωρίς να σκεφτούν οικονομικό ή άλλο κόστος», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας.

«Αυτή η συμπεριφορά, θέλουμε να γίνει κατανοητό σε όλους, ότι δεν γίνεται αποδεκτή, ούτε ανεκτή σε καμία απολύτως περίπτωση», υπογράμμισε.

«Η τρομοκρατία και οι τραμπουκισμοί, ο εκφοβισμός και οι απειλές, εναντίον των παικτών, των οικογενειών τους, των παιδιών τους, μελών της ποδοσφαιρικής Ομάδας και του Διοικητικού Συμβουλίου είναι άνανδρες πράξεις, προερχόμενες, ευτυχώς, από μια πάρα πολύ μικρή ομάδα προσώπων, τα οποία θέλουν να λέγονται οπαδοί μας και η συμπεριφορά των οποίων μας προσβάλει όλους», πρόσθεσε το ΔΣ της ομάδας της Λεμεσού.

Είναι πραγματικά αδιανόητο, υπέδειξε, ένα ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα, επιτυχές ή μη, να δίδει το δικαίωμα σε κάποιους να προβαίνουν σε εκφοβισμούς και απειλές, οι οποίες δεν μας αγγίζουν.

«Πέραν του ότι καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φίλαθλους της Ομάδας μας να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια που καταβάλλεται φέτος για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας και την επιτυχή εκπλήρωση των στόχων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την τροπή που επιθυμούν κάποιοι να λάβουν τα πράγματα για να αποσταθεροποιήσουν την οικογένεια του Απόλλωνα και δηλώνει ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα επιτύχει», κατέληξε η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας της Ομόνοιας 29Μ με τον Κάταλιν Καρπ
Τέλος ο Λέο Νατέλ από την Πάφο
Το σενάριο της τέταρτης μεταγραφής στον ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον Ζε Τούρμπο η ΑΕΛ
Κοινή ανακοίνωση των πέντε ομάδων για οφειλές-«Ούτε το κράτος, ούτε οι ομάδες έχουν ανάγκη από επιτηρητές»
Οι ορισμοί των διαιτητών για την 20η αγωνιστική της Cyprus League
Τρείς προπονητές στην τελική λίστα της Ομόνοιας-Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των πρασίνων
Θλίψη στους οπαδούς της ΑΕΛ-Έφυγε ο εκ των ιδρυτών του Συνδέσμου φιλάθλων της ομάδας
Δύο αγώνες για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Futsal
Νέα δεδομένα στην επίθεση στην επίθεση του ΑΠΟΕΛ