Ο Γκουαρδιόλα απάντησε στον Μουρίνιο: «Είμαστε αθώοι μέχρι να αποδειχθούμε ένοχοι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε συνέχεια στο «πινγκ-πονγκ» δηλώσεων με τον Ζοσέ Μουρίνιο, απαντώντας στο «καρφί» του Πορτογάλου για τις 115 κατηγορίες της Μάντσεστερ Σίτι πως είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Μετά από αρκετά χρόνια χωρίς κάποια δημόσια αλληλεπίδραση, Πεπ Γκουαρδιόλα και Ζοσέ Μουρίνιο πρωταγωνιστούν σε νέο... σίριαλ με αλλεπάλληλες ατάκες στις συνεντεύξεις Τύπου τους με Μάντσεστερ Σίτι και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε αίσθηση περνώντας στην... αντεπίθεση μετά τις δηλώσεις του Καταλανού για... διπλάσιες Premier League, λέγοντας πως «έχω κατακτήσει τρία πρωταθλήματα αλλά ήταν όλα δίκαια και καθαρά, όχι με 150 κατηγορίες».

Μία τέτοια δήλωση, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη ούτε από τον προπονητή των Σίτιζενς, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά για το σχόλιο του άλλοτε αντιπάλου του στα Clasico και τα ντέρμπι του Μάντσεστερ και υπερασπίστηκε την ομάδα του, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τη δήλωση με τα «διπλάσια πρωταθλήματα» ως γεγονός.

«Θα έλεγα στον Ζοσέ ότι είμαστε αθώοι μέχρι να αποδειχτούμε ένοχοι! Λυπάμαι αν τον προσέβαλα, αλλά ήταν ένα αστείο. Είναι γεγονός πως έχει τρία πρωταθλήματα κι έχω έξι, είναι γεγονός!»

Δειτε Επισης

Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς