Παναθηναϊκός: Ο Μλαντένοβιτς φέτος έχει περισσότερες ασίστ με λιγότερες σέντρες

Η ασίστ που έβγαλε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα ήταν η υπ' αριθμόν 6 για κείνον την φετινή σεζόν, γεγονός που τον κατατάσσει, μάλιστα με διαφορά, στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας μεταξύ των παικτών των «πρασίνων». Είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες που ακολουθούν, δηλαδή οι Μαντσίνι και Πελίστρι, έχουν μόλις δύο.

Ο Σέρβος αριστερός μπακ ξεκίνησε την φετινή σεζόν με την προοπτική του Νο.2 για το αριστερό άκρο της άμυνας του «τριφυλλιού», ωστόσο η καθυστέρηση απόκτησης του Μαξ σε συνδυασμό και με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε, τα οποία ανέβαλαν αρκετά την ένταξή του στην ομάδα (ακόμη και τώρα δεν έχει πάρει καν συνεχόμενα ματς), ανάγκασαν, τόσο τον Ντιέγκο Αλόνσο πριν, όσο και τον Ρουί Βιτόρια τώρα, να χρησιμοποιούν συνεχώς τον 33χρονο μπακ.

Από εναλλακτική επιλογή, πρώτος σε λεπτά και δεύτερος σε συμμετοχές

Κάπως έτσι ο Μλαντένοβιτς κατέληξε να είναι ο Νο.1 παίκτης του ρόστερ σε λεπτά συμμετοχής (2,064) και Νο.2 σε συμμετοχές (23, όσες έχει και ο Τετέ), πίσω μόνο από τον Μπακασέτα, που έχει 24. Κι αυτό συνέβη παρ' ότι, εξαιτίας των υποχρεώσεων που είχε στο πρόσφατο Euro με την Σερβία, έχασε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Δειτε Επισης

Στο στόχαστρο της Μπενφίκα ο Κωνσταντέλιας
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του