Συγκινητικό βίντεο-Η συνάντηση του μικρού Λέανδρου με τον πατέρα του Άλκη-«Είναι ψηλά και σας βλέπει...»

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης είχε τετ α τετ με τον μικρό Λέανδρο, τον γνωστό φίλο του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης, με την συνομιλία τους να προκαλεί ανατριχίλα.

Ο Αριστείδης Καμπανός αφού γνωρίστηκε με τον μικρό Λέναδρο, που ήταν ντυμένος με στα χρώματα της ομάδας του, του είπε: «Φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

«Δεν έχει σημασία ότι ο Άλκης υποστήριζε άλλη ομάδα κι όχι τον ΠΑΟΚ. Όλες οι ομάδες είναι καλές αρκεί να είμαστε φιλικοί μεταξύ μας και αγαπημένοι», απάντησε ο μικρός Λέανδρος, για να λάβει τα εύσημα από τον πατέρα του Άλκη Καμπανού, που πρόσθεσε: «Εάν το μήνυμά σου το λάβει ο κόσμος, η κοινωνία μας θα γίνει καλύτερη. Εσένα θα σ’ακούσουν γιατί έχεις μεγάλη καρδιά».

«Ο ‘Αλκης είναι ψηλά στον ουρανό και σας βλέπει και έχει ένα αστραφτερό χαμόγελο», συνέχισε ο μικρός απευθυνόμενος προς τον κ.Καμπανό. «Είναι στην καρδιά μας και χαίρεται γιατί κάτι αλλάζει», του απάντησε ο μπαμπάς του ‘Αλκη.

@karfitsa.gr 🕊️«Ο Άλκης είναι στον ουρανό διπλα στο Θεο και σας προσέχει και σας γελάει με ένα αστραφτερό χαμόγελο» ⚪️Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ συνομίλησε με τον πατέρα του Άλκη, Αριστείδη Καμπανό #karfitsa #fyp #θεσσαλονικη #thessaloniki #fypgreece #tiktokgreece #greece #skg ♬ πρωτότυπος ήχος - karfitsa

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League
Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό, θα πάμε βήμα-βήμα»
Τρελάθηκε η Ευρώπη με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ-Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για την ιστορική νίκη στο «Βίλα Παρκ»
Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Καμπί μετά τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ»
Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της αποστολής
Έμερι: Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει, τώρα είναι το απόλυτο φαβορί
Μυθικός Ελ Κααμπί: Πέρασε Ελ Αραμπί, έπιασε Ντέταρι και... συνεχίζει!
Ο 14χρονος γιος του Μαρσέλο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ
Πρώτη φορά ελληνική ομάδα βάζει τέσσερα γκολ σε αγγλική