Θαυμάστρια του Αλεξάντερ-Άρνολντ του έκανε τη ζωή κόλαση,

Σενάριο ταινίας η εξωγηπεδική ζωή του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, αφού σεξομανής θαυμάστρια του τον καταδίωκε επί ένα χρόνο με διάφορους τρόπους.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «The Sun», ζει το δικό του προσωπικό δράμα έξω από το χορτάρι του Άνφιλντ. Λόγος, μία τρελή θαυμάστρια, η οποία επί ένα χρόνο τον κυνηγάει επιδιώκοντας της σεξουαλική επαφή με κάθε πιθανό τρόπο.

Ο Άγγλος μπακ της Λίβερπουλ έχει προσπαθήσει με ουκ ολίγους τρόπους να αποφύγει την αδίστακτη γυναίκα, αλλάζοντας αριθμό τηλεφώνου και εγκαθιστώντας αρκετούς συναγερμούς στο σπίτι του.

Η παρανοϊκή θαυμάστρια, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, δεν έχει διστάσει να αποστείλει διάφορες επιστολές και υλικό άσεμνου περιεχομένου προς τον άσο των Reds. Ο ίδιος , αναγκάστηκε προσλάβει σωματοφύλακα και ιδιωτικό ντετέκτιβ, ενώ η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ φέρεται να μην μένει αμέτοχη επί του θέματος, στηρίζοντας ξεκάθαρα τον ποδοσφαιριστή.

Το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει την κρισιμότητα της κατάστασης και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο 25χρονος παίκτης της Λίβερπουλ.

«Αυτός ήταν περισσότερο από ένας χρόνος κόλασης για τον Τρεντ. Αυτή η γυναίκα έχει τρομοκρατήσει αυτόν και την οικογένειά του, βομβαρδίζοντάς τον με ξεκάθαρα μηνύματα, κρατώντας τον αριθμό του και καλώντας τον ασταμάτητα και στέλνοντας επιστολές και άσεμνο υλικό στο σπίτι του. Ήταν μια πραγματικά ανησυχητική στιγμή και ο Τρεντ έκανε ό,τι μπορούσε για να μην επηρεάσει την απόδοσή του στο γήπεδο».

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Στην Ερυθρά Θάλασσα η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα παιδιά τους
Κουκουρέγια: Ελπίζω να έχουμε πολλές γεννήσεις σε 9 μήνες στην Ισπανία
Η πληρωμένη απάντηση του Κουκουρέγια στον Νέβιλ-«Τελικά πήγαμε ως το τέλος, Γκάρι!»
Το τεράστιο ποσό που κέρδισε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ από τη νίκη της Ισπανίας στον τελικό του EURO 2024
ΒΙΝΤΕΟ: Η Σακίρα ξεσήκωσε τους 65.000 θεατές στο ημίχρονο του τελικού του Copa America
Βιαστικοί Άγγλοι έκαναν ήδη τατουάζ την σημερινή κατάκτηση του Euro 2024
Ντέκλαν Ράις: Αν πάρουμε το Euro, θα… κλείσω τη μύτη και θα πιώ την πρώτη μπύρα της ζωής μου
ΒΙΝΤΕΟ: Οι Άγγλοι κάνουν κέφι με Γερμανό αστυνομικό... σωσία του Σάουθγκεϊτ
Σκληρό τρολάρισμα της Αργεντινής στον Ντρέικ που έχασε 300.000 ευρώ ποντάροντας εναντίον του Μέσι
Μα κύριε Αστυνόμε στην προπόνηση, οπαδοί της μίας ομάδας ήταν, δεν μετακινήθηκαν...