Θαυμάστρια του Αλεξάντερ-Άρνολντ του έκανε τη ζωή κόλαση,

Σενάριο ταινίας η εξωγηπεδική ζωή του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, αφού σεξομανής θαυμάστρια του τον καταδίωκε επί ένα χρόνο με διάφορους τρόπους.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «The Sun», ζει το δικό του προσωπικό δράμα έξω από το χορτάρι του Άνφιλντ. Λόγος, μία τρελή θαυμάστρια, η οποία επί ένα χρόνο τον κυνηγάει επιδιώκοντας της σεξουαλική επαφή με κάθε πιθανό τρόπο.

Ο Άγγλος μπακ της Λίβερπουλ έχει προσπαθήσει με ουκ ολίγους τρόπους να αποφύγει την αδίστακτη γυναίκα, αλλάζοντας αριθμό τηλεφώνου και εγκαθιστώντας αρκετούς συναγερμούς στο σπίτι του.

Η παρανοϊκή θαυμάστρια, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, δεν έχει διστάσει να αποστείλει διάφορες επιστολές και υλικό άσεμνου περιεχομένου προς τον άσο των Reds. Ο ίδιος , αναγκάστηκε προσλάβει σωματοφύλακα και ιδιωτικό ντετέκτιβ, ενώ η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ φέρεται να μην μένει αμέτοχη επί του θέματος, στηρίζοντας ξεκάθαρα τον ποδοσφαιριστή.

Το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει την κρισιμότητα της κατάστασης και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο 25χρονος παίκτης της Λίβερπουλ.

«Αυτός ήταν περισσότερο από ένας χρόνος κόλασης για τον Τρεντ. Αυτή η γυναίκα έχει τρομοκρατήσει αυτόν και την οικογένειά του, βομβαρδίζοντάς τον με ξεκάθαρα μηνύματα, κρατώντας τον αριθμό του και καλώντας τον ασταμάτητα και στέλνοντας επιστολές και άσεμνο υλικό στο σπίτι του. Ήταν μια πραγματικά ανησυχητική στιγμή και ο Τρεντ έκανε ό,τι μπορούσε για να μην επηρεάσει την απόδοσή του στο γήπεδο».

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα
Γυναίκα διασώστης έσωσε φίλαθλο της Άστον Βίλα που έπαθε ανακοπή στο 4-2 από τον Ολυμπιακό
Απαράδεκτος Μπέβερλι, πέταξε την μπάλα σε γυναίκα και ήταν αγενής σε ρεπόρτερ του ESPN
«Ποδοσφαιροκουβέντα» με τον Μουρίνιο είχε ο Μπρούνο Άλβες
Αυτή την ομάδα αγοράζει ο Ατζούν
Στη μάχη των εκλογών ο Τράττος, κατεβαίνει ως υποψήφιος κοινοτάρχης-Το μήνυμά του
Το μοντέλο από την Ολλανδία που πήρε τα μυαλά του αστέρα της Ρεάλ, Τζουντ Μπέλιγχαμ
BINTEO: Ερωτευμένο ζευγάρι χόρεψε τάνγκο στο «Έμιρεϊτς» μετά την 5άρα επί της Τσέλσι
Ιρανός ΜΜΑer κλώτσησε ring girl, έχασε το ματς και μετά τον πλάκωσαν οι θεατές
BINTEO: Ο Άντονι έδειξε τα αυτιά του, ο Μαγκουάιρ συνεχάρη τους παίκτες της Κόβεντρι