Αλλαγή στη Γενική Συνέλευση της Σαλαμίνας λόγω αναμονής για το οικονομικό

Tη μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου για τις 21 Μαρτίου, ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.

Ο λόγος της μετάθεσης είναι ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας της Αμμοχώστου, δεν έχει ακόμα λάβει τις απαντήσεις που ανέμενε για συνεργασίες με πιθανούς χορηγούς.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τη μεταφορά της σημερινής Γενικής Συνέλευσης για την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λύσης "Παύλος Λιασίδης", στο Τσιακκιλερό.

Η απόφαση για μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης έχει παρθεί από την προηγούμενη Δευτέρα αλλά κρίθηκε σκόπιμο να μην ανακοινωθεί τις προηγουμένως λόγω του κρίσιμου χθεσινού αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσαμε τον αποπροσανατολισμό από το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο λόγος της μετάθεσης είναι ότι το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει ακόμα λάβει τις απαντήσεις που ανέμενε για συνεργασίες με πιθανούς χορηγούς, που επηρεάζουν το οικονομικό κομμάτι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο όπως μετατεθεί για τις 21 Μαρτίου που θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και να ακολουθήσει η ανάλογη ενημέρωση στα μέλη του Σωματείου.

Σύμφωνα με το καταστατικό, απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το σωματείο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, οπότε όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία.

Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στη συνέλευση.

Συνεπώς, καλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους το συντομότερο δυνατό, για να έχουν δικαίωμα παρουσίας και συμμετοχής.

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς