Αλλαγή στη Γενική Συνέλευση της Σαλαμίνας λόγω αναμονής για το οικονομικό

Tη μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου για τις 21 Μαρτίου, ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.

Ο λόγος της μετάθεσης είναι ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας της Αμμοχώστου, δεν έχει ακόμα λάβει τις απαντήσεις που ανέμενε για συνεργασίες με πιθανούς χορηγούς.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τη μεταφορά της σημερινής Γενικής Συνέλευσης για την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Λύσης "Παύλος Λιασίδης", στο Τσιακκιλερό.

Η απόφαση για μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης έχει παρθεί από την προηγούμενη Δευτέρα αλλά κρίθηκε σκόπιμο να μην ανακοινωθεί τις προηγουμένως λόγω του κρίσιμου χθεσινού αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσαμε τον αποπροσανατολισμό από το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο λόγος της μετάθεσης είναι ότι το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει ακόμα λάβει τις απαντήσεις που ανέμενε για συνεργασίες με πιθανούς χορηγούς, που επηρεάζουν το οικονομικό κομμάτι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο όπως μετατεθεί για τις 21 Μαρτίου που θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και να ακολουθήσει η ανάλογη ενημέρωση στα μέλη του Σωματείου.

Σύμφωνα με το καταστατικό, απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το σωματείο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, οπότε όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία.

Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στη συνέλευση.

Συνεπώς, καλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους το συντομότερο δυνατό, για να έχουν δικαίωμα παρουσίας και συμμετοχής.

Δειτε Επισης

Το χάλκινο μετάλλιο διεκδικεί το Σάββατο ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres
Basket League: Η ΑΕΚ πήρε τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ
«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας για 7η φορά στους κρίκους
Ολυμπιακή Πρόκριση για τον Αλέξανδρο Τοφαλίδη στη ξιφασκία
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς