Η θέση του Άρη για το αίτημα της ΑΕΚ-«Δεν δεχθήκαμε αλλαγή μέρας, γιατί το πλάνο μας βγαίνει ανά μήνα»

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση αλλά και στο αίτημα της ΑΕΚ για αλλαγή της ημέρας του μεταξύ τους παιχνιδιού, μίλησε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως, «η προετοιμασία μας ολοκληρώθηκε χθες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα βάση τα όσα προβλήματα είχαμε στα τελευταία παιχνίδια. Υπάρχει υλικό στον Άρη και αυτό φαίνεται κάθε παιχνίδι. Σήμερα θα απουσιάσουν οι Στρούσκι, Μποάκι που είναι τραυματίες και ο Μπράουν που είναι τιμωρημένος. Ο Έρικ έκανε επέμβαση και χρειάζεται χρόνο, ο Κάρολ είναι σε καλύτερο σημείο, αλλά δεν θέλουμε να τον πιέσουμε. Θεωρώ ότι ο Στρούσκι νωρίτερα από τον β’ γύρο των πλέι οφ θα είναι πίσω, για τον Μποάκι δεν μπορούμε να προβλέψουμε».

Όπως δήλωσε, «θεωρητικά ο στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Είμαστε μία ομάδα που δεν έχουμε δεκάδες τρόπαια και δεν μπορούμε να διαλέγουμε διοργανώσεις. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα και τη δύναμη του κόσμου που έχουν. Δεν έχουμε πολυτέλεια να διαλέγουμε διοργανώσεις εμείς όμως και θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο».

Σε ερώτηση εάν επηρεάστηκε η ψυχολογία από την ήττα από την Ομόνοια είπε πως, «δεν επηρεάστηκε η ψυχολογία των παικτών, όμως υπήρξε απογοήτευση και ήταν λογικό, όμως υπήρξε απογοήτευση από το αποτέλεσμα, γιατί είχαμε καλή εμφάνιση. Ίσχυσε ο κανόνας που λέει ότι δεν κερδίζει ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο».

Για το αίτημα της ΑΕΚ είπε ότι, «ο Άρης δεν δέχθηκε την αλλαγή μέρας για το ματς με την ΑΕΚ γιατί το πλάνο μας βγαίνει ανά μήνα και όχι ανά μέρα για αυτό δεν θέλαμε να αλλάξουμε μέρα».

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ