Χωρίς Ζάιρο και Δημητρίου στο ΓΣΠ η Πάφος-«Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, ξεκάθαρος στόχος η νίκη»

Για την πρόκριση επί της Νέας Σαλαμίνας, καθώς και το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου.

Σε δηλώσεις του ο Πολύβιος Παλλιούρας ανέφερε ότι, «ήμασταν υποχρεωμένοι να επανέλθουμε αγωνιστικά και ψυχολογικά. Το σημαντικό είναι η πρόκριση. Η καλή εμφάνιση και το σκορ βοηθάει στον ψυχολογικό τομέα. Είδαμε την ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να μην χαλαρώνει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Να ευχαριστήσουμε τη Νέα Σαλαμίνα για την άψογη φιλοξενία που είχαμε χθες».

Όπως είπε στη συνέχεια, «είμαστε μέσα στους στόχους μας και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Θα κυνηγήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πρέπει να αποκτήσουμε αυτή τη σταθερότητα που χρειαζόμαστε. Με σκληρή δουλειά, ταπεινότητα και σεβασμό ίσως πετύχουμε κάτι καλύτερο».

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως, «δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, αρκεί βέβαια να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ο ξεκάθαρος μας στόχος είναι η νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα πρόσθεσε ότι, «θα είναι εκτός οι Ζάιρο και Δημητρίου».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε την ημέρα της κλήρωσης για τα ημιτελικά κυπέλλου η ΚΟΠ-Ορίστηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων
«Έβρισε δύο φορές ο Φωτίου, είναι ανεπίτρεπτο»
Καζάνι που βράζει ο Απόλλωνας με Φωτίου-Προβαίνουν σε καταγγελία για φερόμενη εξύβριση φιλάθλου
Νέα διοργάνωση, νέος προπονητής, νέες φιλοδοξίες-Αρχίζει προετοιμασία η Εθνική Κύπρου
Έμειναν στην ισοπαλία και έκαναν ελάχιστο βήμα μπροστά Ομόνοια και ΑΕΚ
Επικράτησε του Απόλλωνα και έφυγε με το διπλό από τη Λεμεσό η Πάφος FC
Βαθμούς και τέρματα μοιράστηκαν Εθνικός-Σαλαμίνα έπειτα από το ισόπαλο 1-1
Το κάλεσμα της ΑΕΛ στον κόσμο της για τον αγώνα Futsal με την Ομόνοια-«Ξανά ραντεβού με την ιστορία»
Ομόνοια-Άρης και Apollon Ladies-Lakatamia FC στην προτελευταία αγωνιστική
Με 2 αγώνες του α' ομίλου και έναν του β' ομίλου ολοκληρώνεται η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan