Τσάβι: Αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι της Μπαρτσελόνα, πρέπει να φύγεις

Η απόφαση του Τσάβι να φύγει από την Μπαρτσελόνα βρέθηκε, για άλλη μια φορά, στο επίκεντρο της συζήτησής του με τους δημοσιογράφους, ενόψει του αγώνα με την Αλαβές.

Ο Ισπανός προπονητής έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν φεύγει λόγω κάποιου προβλήματος ψυχικής υγείας ή κριτικής, αλλά επειδή δεν έχει πετύχει τους στόχους του, έχοντας διαβεβαιώσει ότι δεν απολαμβάνει τη δουλειά του:

«Αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι, πρέπει να φύγεις. Την πρώτη χρονιά ήμασταν δεύτεροι, η δεύτερη ήταν πολύ καλή και την τρίτη οι προσδοκίες δεν εκπληρώθηκαν. Είναι θέμα αποτελεσμάτων, το ποδόσφαιρο είναι έτσι.

Και γι' αυτό αποφάσισα να φύγω στις 30 Ιουνίου, όχι λόγω κριτικής από τον Τύπο ή προβλημάτων ψυχικής υγείας, όπως ειπώθηκε. Οι προσδοκίες δεν ικανοποιήθηκαν και ο σύλλογος χρειάζεται αλλαγή κατεύθυνσης», τόνισε.

«Δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Μας έλειψε αυτό, ειδικά αυτή τη σεζόν. Νομίζω ότι μας έλειψε η συνέχεια. Ελπίζουμε να παλέψουμε για τους δύο εναπομείναντες τίτλους.

Εκτός Ισπανίας εκτιμούν πολύ τη δουλειά μας. Και επίσης οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Όλοι οι προπονητές μας κάνουν κομπλιμέντα ως επιτελείο. Όλοι, ακόμα και εκτός Ισπανίας. Αλλά όχι εδώ στην Ισπανία. Νομίζω ότι κάναμε καλά δουλειά και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος», πρόσθεσε.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Γαλατάσαραϊ VS Φενέρμπαχτσε-Σύρραξη των παικτών πριν το ζέσταμα
Έκανε χατ τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος o Τζόλης
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο «Άνφιλντ» για το τελευταίο ματς του Κλοπ
Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα-Πιθανή απόλυση του Τσάβι μετά τη Βαγιεκάνο, «καραδοκεί» ο Μάρκες
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.-Συνεχείς συσκέψεις ενόψει τελικού του Europa Conference League
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Τζούριτσιτς: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Σερβίας!