Τέσσερα ντέρμπι συν δέκα τελικοί για την ΑΕΚ

Δώδεκα παιχνίδια με απολογισμό δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες, ανέβασαν την ΑΕΚ στο τρίτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, ενώ το σύνολο του Ραν Μπεν Σιμόν δείχνει ικανό για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται στο -6 από την πρώτη θέση και πάει τη Δευτέρα στο ΓΣΠ να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ και έχει τη μεγάλη ευκαιρία με νίκη, να μειώσει στο -3.

Την ίδια ώρα, σε σχέση και με τις υπόλοιπες ομάδες στην πρώτη εξάδα η ΑΕΚ έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα, καθώς μέχρι το τέλος του δεύτερου γύρου έχει να δώσει ακόμη τέσσερα ντέρμπι.

Το πρώτο με ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια ακολουθεί το ντέρμπι με Απόλλωνα στην Αρένα, με ΑΕΛ στο στάδιο Άλφαμεγα και με Ανόρθωση εντός.

Κάτι που σημαίνει πως μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η ΑΕΚ έχει να δώσει συνολικά δεκατέσσερα ντέρμπι, συν και τα παιχνίδια στα πλει οφ.

Συνεπώς, τα βατά παιχνίδια έχουν τελειώσει για το σύνολο του Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος μεταμόρφωσε την ΑΕΚ, καθώς η τελευταία ήττα ήταν ακριβώς ένα γύρο πριν με τον ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα.

Παράλληλα, εάν η ΑΕΚ θέλει να χτυπήσει το πρωτάθλημα πρέπει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, από τους δώδεκα διαθέσιμους βαθμούς να μαζέψει όσους περισσότερους μπορεί και να πάει στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία