«Ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός και ο κόσμος είδε τι συνέβη και κυρίως τι δεν συνέβη»

Για το ισόπαλο ντέρμπι κόντρα στην Πάφο μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, ο οποίος τόνισε πως στην Ανόρθωση αναμένουν τη δημοσιοποίηση των διαλόγων ανάμεσα στον διαιτητή και το VAR.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο Δημήτρης Χριστοφόρου ανέφερε ότι, «δεν υπάρχει ματς στο οποίο μας ικανοποιεί κάτι λιγότερο από τη νίκη, αλλά οφείλουμε να καταγράφουμε όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν το παιχνίδι. Πέραν από την απόδοση της Πάφου το αποτέλεσμα επηρεάστηκε από εξωτερικούς παράγοντες. Ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός και ο κόσμος είδε τι συνέβη και κυρίως τι δεν συνέβη. Έχουμε ζητήσει τη δημοσιοποίηση των διαλόγων και αναμένουμε να πράξει τα δέοντα η ΚΟΠ για να υπάρχει διαφάνεια και να ξέρει και το φίλαθλο κοινό τί ειπώθηκε. Είπαμε για τουλάχιστον δύο φάσεις και αναφέραμε αυτές που ήταν τουλάχιστον για VAR. Δεν λέμε ότι θα δίνονταν οι κόκκινες αλλά θα ξέραμε ότι έγινε η σωστή διαδικασία για να ληφθεί η σωστή απόφαση. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτή η κουβέντα. Κατά καιρούς και άλλες ομάδες τον ζήτησαν. Δεν πήραμε ακόμη κάποια απάντηση, όμως αν υπάρξει απάντηση, θα το μάθετε αμέσως».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «η βαθμολογία δεν λέει ψέματα. Υποχωρήσαμε γιατί στα τελευταία μας παιχνίδι δεν καταφέραμε να πάρουμε τις νίκες. Είμαστε μακριά από τους στόχους μας και θα πρέπει να υπάρξει άμεσα ανάκαμψη για να επιστρέψουμε στις ψηλές θέσεις. Δεν στεκόμαστε στις δικαιολογίες και αυτό που χρειάζεται τώρα είναι δουλειά για να είμαστε βελτιωμένοι άμεσα. Είμαστε στο κομμάτι της σεζόν που θα κριθούν πολλά. Υπάρχουν πολλά δύσκολα παιχνίδια τον Φεβρουάριο. Το αμέσως επόμενο είναι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε. Ο μήνας που διανύουμε θα είναι με διπλά παιχνίδια συνέχεια».

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή