«Η ευθύνη αρχίζει πάντα από τον πρόεδρο και ακολουθεί αναλογικά σε όλους τους υπόλοιπους»

Για την επόμενη ημέρα στον Απόλλωνα μετά την ήττα από την Ομόνοια, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «σίγουρα δεν ήταν το αποτέλεσμα το οποίο επιδιώξαμε. Γενικότερα, το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εικόνα του φετινού Απόλλωνα. Σίγουρα τίποτα δεν είναι τυχαίο, οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Ναι υπήρξε η προσπάθεια όμως δεν μπορούμε να επικαλούμαστε ως κύρια αιτία την τύχη. Με τον κ. Μάτσιν έχουμε κάνει μια αρκετά μεγάλη βελτίωση, έχουμε ένα πλάνο στο παιχνίδι μας. Δημιουργούμε φάσεις τις οποίες δεν μετουσιώνουμε εύκολα σε γκολ και για αυτό ο Απόλλωνας έχει μένει αρκετά πίσω από τους στόχους που έχει θέσει στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Υπάρχει και ο θεσμός του κυπέλλου και αναμένουμε με αγωνία την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Πρέπει να υψώσουμε ανάστημα και να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Δεν πρέπει να καλύψουμε κανένα κενό κάτω από το χαλί».

Για το ρόστερ είπε πως, «βλέποντας το ρόστερ, υπάρχει ένας αριθμός παικτών στους οποίους μπορεί να στηριχτεί η ομάδα και για τα επόμενα χρόνια. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το διάστημα που έχουμε μπροστά μας για να μη βιώσουμε ξανά τέτοια αποτελέσματα».

Κληθείς να αναφερθεί στα λάθη στον προγραμματισμό ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα είπε ότι, «η ευθύνη αρχίζει πάντα από τον πρόεδρο και ακολουθεί αναλογικά σε όλους τους υπόλοιπους, εκτός από τον κόσμο. Μπορεί να τύχει να μην επιλέξεις τους παίκτες που ευελπιστείς όμως αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Δεν περιμέναμε τέτοια πορεία για να είμαστε ειλικρινείς».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΚ πρόσθεσε πως, «εκτός θα είναι οι Σιέλβικ, Γιούρσεβιτς και Εκπολό. Θα ξεκαθαρίσει του Κοστάκε».

Για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ ανέφερε πως, «η θέση του Απόλλωνα είναι να διεξαχθεί ο αγώνας. Θα αναμένουμε την τελική ετυμηγορία του Αθλητικού Δικαστή».

Σε ερώτηση εάν οι ευσταθούν οι φήμες για ταξίδι του Βαλμπουενά είπε πως, «όχι δεν έχω τέτοια ενημέρωση».

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ