«Όταν στην Αγγλία έγινε αυτό με τη Σίτι και ο κόσμος το αποδέχτηκε, γιατί να μην γίνει και στην Κύπρο»;

Για την πρόκριση επί της Ανόρθωσης στα ημιτελικά του κυπέλλου, μίλησε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε ότι, «η αλήθεια είναι ότι η ομάδα ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο μέρος και στην ουσία μπήκαν οι βάσεις για το αποτέλεσμα. Δεν μας άρεσε ο τρόπος που τελείωσε ο αγώνας μας. Δεν προλάβαμε να αγχωθούμε, ωστόσο, δεν μας άρεσε που δεχτήκαμε δύο τέρματα. Παίζεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την Ανόρθωση, είναι λογικό να υπάρχει πίεση από την αντίπαλο. Είναι χαρακτηριστικό της ομάδας η ταχύτητα. Με ικανοποίησαν τα υπέροχα τέρματα. Ο Καζού σκόραρε με πλασέ χρησιμοποιώντας το δεξί πόδι, ήταν το πέμπτο του τέρμα που μας βοηθάει αρκετά, είναι μέσα στους πολύτιμους για φέτος. Υπέροχο τελείωμα και του Μπένγκτσον που έβαλε τις βάσεις, ενώ το τρίτο γκολ ήταν το πιο όμορφο από εκείνα που πετύχαμε ως ομάδα».

Στη συνέχεια είπε πως, «η τακτική του προπονητή ήταν σημαντική. Για την ώρα δεν έχουμε πάρει τίποτα, ωστόσο, θέλουμε διάκριση. Αυτό που έχουμε καταφέρει, είναι να αυξήσουμε τις πιθανότητες να πάρουμε έστω έναν. Δεν παίζουμε μόνοι μας, θα προσπαθήσουμε τα μέγιστα μέσα στο γήπεδο».

Για τις πωλήσεις και την οικονομική ευχέρεια του Άρη ανέφερε πως, «η τακτική των πωλήσεων είναι συγκεκριμένη από την εκκίνηση της τριετίας του Άρη. Η άνοδος κάποιων νέων ομάδων γίνεται και στην Αγγλία, αναφέρω αυτό το πρωτάθλημα, διότι είναι το καλύτερο στον κόσμο. Υπήρχε η άνοδος των ομάδων λόγω των χρημάτων, ωστόσο, δεν μπορούν να παίξουν μπάλα μόνο τα χρήματα. Είναι ένας συνδυασμός χρημάτων και σωστής δουλειάς. Όταν στην Αγγλία έγινε αυτό με τη Σίτι και ο κόσμος το αποδέχτηκε, γιατί να μην γίνει και στην Κύπρο»;

Ερωτηθείς για ποιον θέλει αντίπαλο ο Άρης είπε ότι, «εμείς ως ομάδα δεν έχουμε προτίμηση. Αυτό που σκεφτόμουν το βράδυ, είναι όταν πήγαμε μία φορά τελικό παίξαμε νωρίτερα και αποκλείσαμε όλες τις ομάδες της Λευκωσίας, άρα περιμένω την Ομόνοια στα ημιτελικά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Όποιος αντίπαλος και αν είναι, θα είναι δύσκολο ματς».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ ανέφερε πως, «είναι από τα πιο δύσκολα ματς που έχουμε να δώσουμε στο πρωτάθλημα, ίσως να είναι η μόνη ομάδα που δεν έχουμε νικήσει εκτός έδρας τη τελευταία τριετία. Το ΑΕΚ Αρένα δεν είναι φιλόξενο για εμάς. Η ΑΕΚ θα στρέψει την προσοχή στο πρωτάθλημα, όμως και εμείς θέλουμε να πάμε να κερδίσουμε τη μάχη. Επιστρέφει στις επιλογές ο Μπράουν, ενώ οι Μοντνόρ και Μπρόρσον θα λείψουν λόγω καρτών. Ουσιαστικά έχουμε μία επιστροφή και δύο απουσίες».

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν