Στα ημιτελικά των 60 μέτρων με εμπόδια στο Παγκόσμιο Κλειστού ο Μίλαν Τράικοβιτς

Στα ημιτελικά των 60μ. με εμπόδια, στο 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, το οποίο διεξάγεται στη Γλασκόβη, προκρίθηκε ο Μίλαν Τράικοβιτς.

Ο Μίλαν Τράικοβιτς τερμάτισε πρώτος στην 4η προκριματική σειρά με χρόνο 7.59, ισοφαρίζοντας τη φετινή του καλύτερη επίδοση, και πετυχαίνοντας και τον πρώτο στόχο που είχε βάλει να τερματίσει σε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις για να μην περιμένει την πρόκριση στα ημιτελικά με χρόνο. Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη έφυγε πολύ καλά από τον βατήρα και έκανε μια φοβερή κούρσα.

Οι ημιτελικές σειρές είναι προγραμματισμένες να αρχίσουν στις 21:10 σήμερα.

Με την ολοκλήρωση όλων των προκριματικών σειρών, ο Έλληνας πρωταθλητής, Κώστας Δουβαλίδης, πήρε την 27η θέση με το 7.79 που σημείωσε στον προκριματικό των 60 μ. με εμπόδια.

Δειτε Επισης

Δήλωση «βόμβα» από Στέφανο Τσιτσιπά-«Ίσως σταματήσω το τένις, δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω έτσι»
Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Wimbledon
Πρωτόγνωρες εμπειρίες προσφέρει η διεξαγωγή του EuroBasket στην Κύπρο-«Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας»
Ο κυπριακός στίβος αποχαιρέτησε την Β kατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων
Μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί της Γελένα Ισινμπάγιεβα-Κινδυνεύει με απαγόρευση εξόδου από τη Ρωσία
Μπογκντάνοβιτς: Αποσύρθηκε από το μπάσκετ
EuroBasket Γυναικών 2025: Η ώρα για την στέψη σε ένα... remake του προηγούμενου τελικού
«Δεν ήθελα να κερδίσω απλά, ήθελα να τους διαλύσω, να τους ρίξω 40 πόντους»
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο χωρίς καν να πατήσει στη βαλβίδα
Άπιαστος στην Αυστρία και pole position για τον απίθανο Νόρις-Έκλεψαν την παράσταση Μπορτολέτο και Λόσον